2777
2789
عنوان

افت قند خون (هیپوگلیسمی)

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 41 پست
توکلتون ب خدا ان شاءالله زودتر مشکلتون حل شه منم از شر این افت قند نجات پیدا کنم

وقتی میگین احساس غش دارین پس هنوز شدید افت نکرده وقتی شدید بشه تبدیل به شوک میشه البته نگران نباشین خطرناک نیست تنها راهش اینه ناشتا نمونین زیاد قند و شکلات هم روزی چند مرتبه با مقدار کم بخورین من تو این یکهفته ده دفعه دچار شوک شدم یکبار بعد دویدن تو خیابون که سگ دیدم ترسیدم یکبار از خواب که بیدارشدم معذرت میخوام بی ادبی میکنم بعد از دستشویی یکبار موقع ظرف شستن سرپا بودم چندبارم بعد غذا نزدیک پریود زیادتر اینطوری میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی میگین احساس غش دارین پس هنوز شدید افت نکرده وقتی شدید بشه تبدیل به شوک میشه البته نگران نباشین ...

کم خونی هم همین علائم رو داره،من خیلی میترسم غش کنم.زندگیم داره به فنا میره

خدا کافیست

دقیقا...منم فکر میکنم پانیک باشه

من مثلا وقتی خوب نمیخوابم خوابم کم میشه یا زیاد خسته میشم دچار پانیک میشم از بچگی اینطوری بودم گاهی بعد غذا مثلا سردیجاتم اینطوری میشدم ولی الان خیلی بدتر شده تمامشم از سردی مغز هست اصلا دکترا میگن پانیک از کمخونی و کمبود قند و فشار پاین هم میشه اگر مدت کمخونی و فشار و قند سابقه طولانی داشته باشه تبدیل به پانیک میشه در آینده مثلا از بچگی مشکل سوء تغذیه داشته باشین بعد از مدتی دچار پانیک میشین یا اگر خوابتون از بچگی کم باشه

کم خونی هم همین علائم رو داره،من خیلی میترسم غش کنم.زندگیم داره به فنا میره

میفهمم چه حسی داری خیلی بده ولی قند شما هم مشکل داره بعد غذا اینطوری افت میکنه اگر وزنتون بالا باشه زیاد خطر نداره وزن پایین باشه خیلی خطرناکتر میشه 

میفهمم چه حسی داری خیلی بده ولی قند شما هم مشکل داره بعد غذا اینطوری افت میکنه اگر وزنتون بالا باشه ...

وزنم بالاست متاسفانه قبلا بالا نبود و نرمال بودم الان از ترس،افت قند مدام میخورم و حسابی چاق شدم 

خدا کافیست