2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بچه مو مقایسه می‌کنه

752 بازدید | 51 پست

پسرم 7 ماهشه مادرشوهرم هر جا بریم با نوه برادرش مقایسه میکنه میشینه کنار من میگه ببین این بچه چقدر ماشاالله سفیده ببین چقدر تپله ببین مامانش عادتش داده بغل همه بره و گریه نکنه ببین مثل توپ میمونه این بچه

منم چیزی نمیگم و تا جایی که امکان داره میگم خداحفظش کنه بچه ها رو نمیشه با هم مقایسه کرد خب اون شیر خشک میخوره قطعا تپل تره بچه من شیر خودمو میخوره دیرتر وزن اضافه میکنه ولی کوتاه نمیاد همش اونو با بچه من مقایسه میکنه هرچی می‌خوام بی تفاوت باشم ته دلم ناراحتم آروم نمیشم چیکار کنم حرفاش واسم بی اهمیت باشه من می‌دونم عمدا میخواد حرص منو در بیاره الان یه نمونه شو میگم که بفهمید از کجا متوجه شدم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من به تمیزی پستونک یا ظرف غذای پسرم اهمیت میدم ولی مادر اون بچه اصلا واسش مهم نیست غذا رو از فرش برمیداره میذاره دهن بچه ش 

مادرشوهرم هی داشت تعریف میکرد ببین بچه رو چطور بار آورده هیچیش هم نمیشه مثل تو بهداشتی و لوس بار نمیاره

منم چیزی نگفتم تا اینکه قاشق بچه م اتفاقی افتاد روی فرش شوهرم داد دستم میخواستم سوپ بدم پسرم یهو مادرشوهرم گفت وای چرا نمیشوری قاشقشو زمین افتاد منم نیشخند زدم گفتم شما که میگفتی از فلانی یاد بگیر بهداشتی کار نمیکنه اونم هیچی نگفت به شوهرم نگاه کرد گفت پاشو برو اون قاشق رو بشور اونجا فهمیدم فقط قصدش مخالفت با منه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید

فقط بی محلی کن.هرچی بی محلی کنی یعنی حرفای تو به یه ورمم نیست.یا بعضی اوقات بگو وای نههههه بچه خوب نیست اینقدر از الان چاق باشه خداروشکر که بچه من همه چیزش اندازست.یه جوری بگو این نهههه رو همچین غلیظ که دهنش بسته بشه

اینبار که گفت اصلا به حرفش گوش نده

دیشب سر سفره اینقدر با دست میزد بهم میگفت ببین بچه شو ببین ماشاالله مثل توپ میمونه نتونستم شام بخورم

آخه آدم هرچی هم بگی بچه ش واسش عزیزه

بیشتر ببینید
فقط بی محلی کن.هرچی بی محلی کنی یعنی حرفای تو به یه ورمم نیست.یا بعضی اوقات بگو وای نههههه بچه خوب ن ...

آخه ببین می‌دونی چیه 

به خدا قسم لباسای اون بچه رو که میخواستن عوض کنن بدنش قشنگ از پسر من لاغر تر بود پسر من رون و شکم و پاهاش اول تره ولی فرم صورتش لاغره اما اون بچه بدنش لاغر و صورتش تپله واسه همین اینطور نشون میده

بیشتر ببینید

تو تنها هستی استارتر. منم وقتی بچم کوچیک بود مادرشوهرم این اخلاق گند رو داشت و داره هنوز که بچم سه سالشه. بچم نه ماهش بود میگفت راه نمیره چرا بچه ی فلانی راه میره. شبها درست نمیخوابید کولیک و رفلاکس داشت باز چرت وپرت میگفت. پسرم شیرخشکی بود باز نظرات چرت. بچم یازده ماهش بود میگفت حرف نمیزنه بچه فلانی میگه دایی جون بیا😑. حالا پسرم تو ۱۲ماهگی بالای بیست تا کلمه رو میگفت مثلا میگفت این چیه؟ روز تولد یکسالگیش کامل مستقل راه افتاد. هیچ چیزی نداشت که ایراد بگیره ولی دهنشو نمیبست. یه مدت گیر داده بود این چرا نرده هارو میگیره راه میره از روی پله؟ بچه فلانی نمیکنه. حالا همین بچه فلانی که انقد تعریفشو میکرد بلد نبود یک کلمه حرف بزنه مارو میدید فرار میکرد هیچ اشتیاقی به بازی نداشت. مادرشوهره دیگه دهنشو نبنده باید شک کنی😂

بگو همه دکترا به این نتیجه رسیدن که شیر مادر بهتر از هرچیزیه واسه بچه.اخی طفلی مامانش شیر نداره مجبو ...

اتفاقا همینو بهش گفتم برگشت گفت مادرش شاغله عرضه داره دو تا پشت سر هم با وجود شاغلی آورده واسه همین شیر نداره

بیشتر ببینید