2777
2789
عنوان

پدر و مادرم دارن گذشته منو پنهان میکنن لطفا بیاین حال عجیبی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8486 بازدید | 232 پست
اگر همچین چیزی بود این همه سال یکی راجبش حرفی میزداز دهن یکی در میرفتبنظرم همچین اتفاقی نیفتادهو تو ...

نه اصلا اینطور نیست واقعی بود

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
منظورم جن و.. هس

یا خدا 😑

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خواهر منم روحش از تنش جدا شدبعد چند دقیقه برگشت به جسمشروز عاشورا بود خسته برگشته بودچهار کیلومتر پی ...

ممنونم که شما حداقل باور میکنید😭😭لطفا بقیه بی احترامی نکنید به چیزی که میگم

من داشتم با یه بزرگوار صحبت میکردم اون دنیا و وقتی مامانم منو صدا زد گفتن که تو باید برگردی 

بیشتر ببینید
ممنونم که شما حداقل باور میکنید😭😭لطفا بقیه بی احترامی نکنید به چیزی که میگممن داشتم با یه بزرگوار ...

من همه ی حرفات و باور میکنم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بی خیال چیزی که مال چند سال پیش بوده و اهمیتی برا آبانت ندارن چرا میخوای بدونی... اکه همچین چیزی بوده حتما روزای سختی برا پدر مادرت بوده که یاداوریش براشون سخته 

شاید یه چیزی هست که ندونستن اون برات بهتر باشه

البته اگه چیزی باشه واقعا

بالا یه روزی میگن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
نه بعدش گویا دست به دعا میشن بسرعت طرف سالم میشه

ینی معجزه شده؟چون اجی منم براثر ضربه مغزی فلج شد ساقه مغزش اسیب دیده بود فلج کامل بود فقد پلک میزد ولی خوب شد الان خودش کاراشو انحام میده فقد از نظر ذهنی مص سابق نیس درحد یه بچه ده یازده سالس البته قبلن اوضاش بدتر بود روز ب روز انگار داره بهتر میشه،ماهم خیلی دعا و چله و اینا گرفتیم دکترش میگف تا اخر عمر همینجوری میمونه ولی خوب شد فک میکنم اثر دعاها بوده چون یکی از نی نی سایتیا گف فلان چله رو بگیر دقیقن روزیک چلم تموم شد اجیم از کما دراومد

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

تجربه نزدیک مرگ بوده توی زندگی پس از زندگی یکی دوبار دیدم که تو بچگی شون اتفاق افتاده بود

اره منم دارم تحقیق میکنم تازگی 

و زمانی ایمان آوردم که واقعا زندگی اون دنیا راسته که دیدم حرفاشون با تجربه خودم چقد نزدیکه 

و دقیقا همینطور که تعریف میکنن تجربه داشتم

ولی من فقط چند ثانیه روحم از بدنم خارج شد و واقعا مرده بودم 

ولی اونجا مدت طولانی زندگی کردم

بیشتر ببینید