چی بگم خیلی وقتانادیده میگیرم ولی پسرمم ازشون دست نمیکشه بااینکه خانواده پدری خوبی نداره وهمش ازش ای ...
بچه است دیگه، بچه ها یه دنیای سفید و قشنگ دارن، خیلی ریزبین نیستن و جز خوبیا چیزی و نمیبینن... حق بده درک نکنه🌺
فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کتک زدن بچه کار درستی نیست ، ولی اگه واقعا بچه تون اذیت میکنه باید کنترلش کنید .
ما هم یه بچه فامیل داریم از دیوار راست میره بالا ، ولی صبوری میکنیم دیگه چیزی نمیگیم اما از یه جایی به بعد دیگه واقعا خسته میشیم ، خودم تذکر میدم بهشون .
امشب اعصاب منم خوردشد جایی دعوت بدیم بچم به دخترجاریم میگفت میام میخورمت بچه هم صورت پسرموچنگ زد به ...
بیچاره پسرت ، به جای اینکه شمای مادر توی جمع حمایتش کنی که بقیه جرات نکنن با پسرت بدرفتار کنن ،سیلی هم بهش زدی بخاطر کار نکرده و اعتماد به نفسش رو نابود کردی
کتک زدن بچه کار درستی نیست ، ولی اگه واقعا بچه تون اذیت میکنه باید کنترلش کنید .ما هم یه بچه فامیل ...
بچم در کل شیطونه ولی اینا که سر به سرش میزارم بدتر میکنه بخدا در بودن من جرات بی احترامی ندارع با اینهمه کار جرات ندارن به همون عمش هم بی احترامی کنه چون اگر به بچم بگم اره به همت حرف بد بزن فردا همون حرفاروهم بار من میکنه ولی وقتی خودشون اصرار اومدن کردن الآنم مادر شوهرم گریه میکنه که اره بچهمو نمیزارین پیشم بمونه