2777
2789
عنوان

اونایی که بچه هاتون 4 سال تفاوت سنی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 77 پست
همو اذیت نمیکنن یا دعوا کنن؟ همسرتون تو بچه داری کمک بود؟ ببخشید خیلی سوال کردم

چرا دعوا می‌کنن اصلا نمیشه بچه ای دعوا نکنه با خواهر یا برادرش ن بابا خودم دست تنها بودم

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
بخوان از هم دور شن از همون چند ماه بعد اولی نشون میده خودشو. برای من که قشنگ دور کرد همون اولی، من ب ...

واقعا واقعا تک تک حرفتون درسته و قبول دارم ، برای همینم شک دارم تو بدنیا آوردن دومی ، هنوز 4 هفته س و قلب نداره موندم قرص سقط بزارم یا نه ، تازه پسرم ک 3 سالشه عصبیه و تحت درمانه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا دعوا می‌کنن اصلا نمیشه بچه ای دعوا نکنه با خواهر یا برادرش ن بابا خودم دست تنها بودم

آفرین به پشتکارتون واقعا ، من که تو بد شرایطی گیر کردم موندم سقط کنم دومی رو یا نگهدارم. پسرم 3 سالشه و قرص اعصاب میخوره چون سرشو میکوبید

واقعا واقعا تک تک حرفتون درسته و قبول دارم ، برای همینم شک دارم تو بدنیا آوردن دومی ، هنوز 4 هفته س ...

مال منم عصبی بود اولی و هنوزم باهاش داستان دارم، شوهرمن خیانتکار بود. برا شمام اگه اهل خیانته کار سخت میشه. برا من دومی و سومی رو کلک زد حامله شدم

مال منم عصبی بود اولی و هنوزم باهاش داستان دارم، شوهرمن خیانتکار بود. برا شمام اگه اهل خیانته کار سخ ...

خدا نگذره از هر مرد و زن خیانتکار ، شوهر من فقط یکبار توی تلگرام دیدم با کسی پیام داده بعد گفت فقط همین یکبار بوده دیگه نمیدونم...

برای شما تا چه حد بوده؟

آفرین به پشتکارتون واقعا ، من که تو بد شرایطی گیر کردم موندم سقط کنم دومی رو یا نگهدارم. پسرم 3 سالش ...

پسرت قرص اعصاب میخوره ؟!🥲 من ب معنایی واقعی کلمه پاره شد چون از یک شب بیدار میشد ‌‌‌‌‌تا ۶,صبح ساکتم نمیشد تا خسته میشد میخوابید 

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
چه خوب ، جنسیتشون چیه؟ چون شنیدم میگن اگه مثه هم باشن بهتر کنار میان

این تفاوت سنی خیلی خوبه نه مثل ماله من که هیچ کدوم به درد هم نمیخورن از دهه ۸۰دارم دهه ۹۰دارم دهه ۱۴۰۰هم دارم 

خدا نگذره از هر مرد و زن خیانتکار ، شوهر من فقط یکبار توی تلگرام دیدم با کسی پیام داده بعد گفت فقط ه ...

من مفصل بود، خیلی داستانا باهاش داشتم،، سالها غیرجنسی بود، یه جنسس هم بعد بچه سوم بود که رفتم وکیل گرفتم برا طلاق بزور و بلا و التماس و غلط کردم و کلی شرط و شروط منو برگردوند... بخاطر بچه ها دیگه کوتاه اومدم ولی خداروشکر خیلی چشمش ترسید و خیلی بهتر شده... نباید جلوی اینجور مردا کوتاه اومد

من بچه هام سه سال اختلاف دارن الان هم بازی های خوبی هستن ولی پوستم کنده شد😬🤐سه سال اول واقعا سخت بود 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

پسرت قرص اعصاب میخوره ؟!🥲 من ب معنایی واقعی کلمه پاره شد چون از یک شب بیدار میشد ‌‌‌‌‌تا ۶,صبح ساکت ...

آره چون من و باباش چندبار بد جلوش دعوا کردیم از یک سالگی سرشو میزد زمین و جیغ میزد

وای چه سخت من دیگه طاقتشو ندارم  کاش بچه ی دوساله از شیر و پوشک گرفته شده تحویل آدم میدادن

پسراولم ۱۲سالشه دومی ۹سالشه.۴سال اختلاف دارن ولی ۵دقیقه دوستای جون جونی هستن و۱۰ دقیقه هم درحال کتک زدن همدیگه.اعصاب برام نذاشتن.بعددخترم دوسالشه و۷سال باداداش دومی اختلاف داره وبه شدت باهاش لجه.😑😑😮‍💨