2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بچمو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2684 بازدید | 112 پست
بیخیال عزیزم خب عیده دلش نمیخواد تنها تو خونه بمونید توام که جوابشونو دادی دیگه حواسشونو جمع میکنن

دلم برا پسرم میسوزه انقد منو عصبی کردن منم زدمش 😔کاش دستم می‌شکست 

افرین اسی بهترین رفتار رو کردی و بهترین حرفارو زدی اینقد خوشم میاد از خانومای با جنم و مقتدر و با سی ...

ممنونم عزیزم هنوز مونده میخام برم خونه مادرم زنگ زدن هم بگم نه ممنون بچه اذییتتون می‌کنه مامانم گفت نرو همینجا بمون بچها اونجا اذیت میکنن خونه مردم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اینجوری ام،نه توخانواده شوهرم شانس دارم نه تو درو همسایه ،همه با بچه ی من لجن،انگار ک منو بچم ازاونا نیستیم ،همیشه وقتی جمع میشیم جنگ اعصاب دارم الان خیلی خیلی کمترمیرم پیششون

منم اینجوری ام،نه توخانواده شوهرم شانس دارم نه تو درو همسایه ،همه با بچه ی من لجن،انگار ک منو بچم از ...

دیدی چقد بده الآنم کلا با بچه من لجن یکم مادرشوهرم هواشو داره انقد ناراحتم 

آخ چی بگم هشت ساله عروسشونم یبار نشد شوهر احمقم بگه امسال خونه خودمون بتمرگیم عاشق ننشه

درک میکنم تو ایام تعطیلات تایم طولانی پیش هم بودن باعث دلخوری میشه مخصوصا بچه هم داشته باشی

بهترین حالتش آینه در حد ۵ یا ۶ ساعت بری و برگردی خونت

من خودمم اینجورم الان خواهرام خونه پدرم هستن من قراره یه شام برم فقط و برگردم چون بچه ها اصلا باهم نمی سازن

منم اینجوری ام،نه توخانواده شوهرم شانس دارم نه تو درو همسایه ،همه با بچه ی من لجن،انگار ک منو بچم از ...

عزیزم غصه نخور بهترین کار همینه دور بودن هم اعصاب خودت راحته هم بچت

درک میکنم تو ایام تعطیلات تایم طولانی پیش هم بودن باعث دلخوری میشه مخصوصا بچه هم داشته باشیبهترین حا ...

کالا اینجا یجواریی همچین فرهنگی جا افتاده که اینایی که باهاشون رفتن غریببی دیگه ما ایام عید ولایت خودشونن من نخاستم بیام شوهرم احبارم کرد 

عزیزم بخاطر خونوادش میخوای جدا بشی؟؟؟بچت و شوهرت هم واقعا خوب نیستن؟؟

شوهرم باعث اینجوری شدن بچمه از طرفیم دلامون از هم پیکه سیاه شده واقعا زندگی باهاش نابودم کرده خانوادشم که از دم ببخشید خرابکار وقتی میخام یچیزی تو دستم باشه که بتونه بچها و ازم بگیره 

دیدی چقد بده الآنم کلا با بچه من لجن یکم مادرشوهرم هواشو داره انقد ناراحتم

بدترین حس دنیاس اینکه فکر کنی خودتو بچه ت اضافی هستین،تا میتونی خودتو کنترل کن که بچتو نزنی که اونا سواستفاده نکنن از این کارت،زندگی رو هم به کام خودتون تلخ نکن من انقد کشیدم انقد الکی دعوا راه انداختم باشوهرم ک خونوادتو بشناس ببین چقد فرق میزارن وفلان وفلان ،اما الان ک فکر میکنم فقط پشیمونم بخاطر کیا اعصاب خودمو شوهرمو بهم ریختم...فقط بیخیال باش دربرابرشون

بچم در کل شیطونه ولی اینا که سر به سرش می‌زارم بدتر می‌کنه بخدا در بودن من جرات بی احترامی ندارع با ...

دیگه اگه خودشون باعث این قضیه میشن کار خیلی درستی کردی ، واقعا هرچقدر بچه اذیت بکنه ولی وقتی بچه ی برادرت باشه چجوری میتونی دست روش بلند کنی 🙁

🌝💙

دیگه اگه خودشون باعث این قضیه میشن کار خیلی درستی کردی ، واقعا هرچقدر بچه اذیت بکنه ولی وقتی بچه ی ب ...

زورم از اینه که ن خودم ن بچم شانس نداریم عصری بچه خواهر شوهرم برگشت بمن گفت کور گاو همه خندیدن اصن نگفت چرا به بزرگترت بی احترامی میکنی منم گفتم گاو باباته انقد بهشون برخورد که وای الان به باباش میگه باباش ناراحت میشه منم گفتم بمنچه بره بگه