2777
2789

داداشای من ۴ سال اختلاف سنی دارن همش چسبیده‌ان بهم 

ولی کوچیکه خیلی زبون درازه و کرم میریزه 

یکم بزرگه رو اذیت میکنه

اما در کل خوبن‌ با هم

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هم دیگرو دوس دارن

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید

برا من اولیم پسره دومیم دختر، سومیمم پسر. تفاوت اولی و دومی چهارسال هست، تفاوت دومی و سومی دوسال.اولی ودومی خیلی خوبن. دومی و سومی هم خوبن، اولی و سومی خیلی باهم ارتباط نمیگیرن، شوهرم میگه کاش دومی پسر میشد سومی دختر.. البته معلوم نیست دومی پسر میشد باز با اولی باهم میساختن یا نه ولی اولی و دومیم بخاطر تفاوت جنسی خوبن

برا من اولیم پسره دومیم دختر، سومیمم پسر. تفاوت اولی و دومی چهارسال هست، تفاوت دومی و سومی دوسال.اول ...

بچه اول و دوم باهم خوبن پس خداروشکر

بنظرتون بعد از اومدن بچه دوم زن و شوهر از هم دور نمیشن؟

جنسیتشون چیه؟ آخه میگن اگه مثه هم باشن بیشتر جور میشن

منم اینجوری فکر میکردم، ولی الان دلیل اینکه اولیم با سومی زیاد نمیسازه بخاطر همجنس بودنه، چون سومیه اسباب بازی های اولی رو میخواد😅😅

چه خوب ، جنسیتشون چیه؟ چون شنیدم میگن اگه مثه هم باشن بهتر کنار میان

پسر ۷دختر ۲

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
منم اینجوری فکر میکردم، ولی الان دلیل اینکه اولیم با سومی زیاد نمیسازه بخاطر همجنس بودنه، چون سومیه ...

اوه راست میگین اینم هست یه نفر بهم گفت خیلی وحشتناک و سخته بچه دوم منم بخاطر همین میخواستم سقط کنم ناخواسته باردار شدم

بچه اول و دوم باهم خوبن پس خداروشکربنظرتون بعد از اومدن بچه دوم زن و شوهر از هم دور نمیشن؟

بخوان از هم دور شن از همون چند ماه بعد اولی نشون میده خودشو. برای من که قشنگ دور کرد همون اولی، من با این زندگی و شوهرم اگه عقل داشتم همون اولی رم نمی آوردم، دیر عاقل و زرنگ شدم ولی بالاخره شدم وگرنه الان چهارمی هم بغلم بود. ولی بازم شکر خدا بخاطر سالم بودن بچه هام،بچه هام با هم خوشن.برعکس خیلیا که میگن پول نقش اول رو داره در فرزند مجدد آوردن، از نظر من بلوغ فکری مرد نقش اول رو داره، اینکه همکاری کنه و مسئولیت پذیر باشه و فک نکنه فقط پول تهیه کردن وظیفشه.. این شرط اوله.