2777
2789

جوش زده 

من صاف صاف بود صورتم 

ممکنه ی محصولی بعد ۵ سال حساسیت بدم 

چوش بزنه صورتم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تغذیه استرس پریودی هورمون خیلی چیزا تاثیر داره

یعنی از کرمم ک ۵ سال میزنم نیست؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
عفونت رحم یا واژن

ممکنه جوش از اون باشه 

عفونت واژن تا چند سال پیش داشتم ولی اون موقع جوش نزدم

کرمی که ۵سال برات خوب بوده که یهو تغییر ماهیت نمیده تا وقتی احتمالات پررنگ دیگه هست

اره ی یا دوتا جوش میزدم باهاش نه الان زیر پوستی زد بیرون

ممکنه جوش از اون باشه عفونت واژن تا چند سال پیش داشتم ولی اون موقع جوش نزدم

من یه مدت جوش میزدم 

چند تا دکتر رفتم اولین چیزی ک چک میکردن عفونت بود چون خیلی تاثیر داره

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
من یه مدت جوش میزدم چند تا دکتر رفتم اولین چیزی ک چک میکردن عفونت بود چون خیلی تاثیر داره

عجب 

بعدش خوب شدی؟