2777
2789
عنوان

میتونم بدون اینکه خانواده بفهمه آزمون تیزهوشان شرکت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 55 پست
من الان هر چی بگم تو کتت نمیره ولی قبول بشی میفهمی آش دهن سوزی نیست

من خودم الان هم مدرسه دولتی در نمیخونم بعدشم وقتی میتونم چرا نخونم آخه 

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

من خودم نمونه ام. اگر عادی میرفتم وضعم بهتر بوداما تیزهوشان اگر پشتکار داشته باشی، واقعا آینده خوبی ...

من خودم تیرهوشانی بودم که اینو میگم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم دوست دارم چه مشکلی داره بعدشم بهتر از مدرسه دولتی هست

اگر هدفتون اینه  از راه درس به جایی برسید بهترین مسیرش تیزهوشان هست 

رقابتی که داره شما رو وادار به خوندن میکنه 

و مسائل جانبی بین بچه ها از همه کمتره

باشه انشاالله بعدش پشیمون نشی

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بیشتر ببینید
خب عزیزم بفهمن برات بد میشهآزمون حدود دوساعتهو باید یه پولیو بریزیو نمیدونم ثبت نامش بازه یا نه

بد نمیشه اتفاقا اگر قبول بشم خیلی خوشحال میشن

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

اگر هدفتون اینه از راه درس به جایی برسید بهترین مسیرش تیزهوشان هست رقابتی که داره شما رو وادار به خ ...

دقیقا من هدفم اینه با درس به جایی برسم بعدش واقعا وضعیت مدارس دولتی خیلی افتضاحه 

چرا مدیر باید بگه؟؟؟اصلا کار نداره الانم که ثبت نام ها اینترنتی هست کاری ندارن

میگه چون اگه دانش آموز قبول بشه برای مدیر یه امتیازه پس میگه تا خانواده شرایط رو در خانه فراهم کنن حتی خیلی مدارس روانشناس هم میارن با اولیا صحبت کنن

به خصوص که مدارس خوب کلاس های آمادگی هم دارن 

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

اگر هدفتون اینه از راه درس به جایی برسید بهترین مسیرش تیزهوشان هست رقابتی که داره شما رو وادار به خ ...

منی که تیزهوشانی بودم حرفاتون خنده داره برام ببخشید

مخصوصا اونجا که گفتید مسائل جانبی کمتره😂

بیشتر ببینید

اگر هزینه رو میتونی بریزی   و همراه داری که شمارش رو موقع ثبت نام بدی بله میتونی ثبت نام کنی کسی نفهمه 

ولی اینکه صبح جمعه کجا میری رو میتونی همون روز صبح بگی

اول سال که فقط حرفش بود به همه گفته بود حتی خاله زنداییم هم فهمیده بود نمی‌خوام اینبار که قطعی هست ب ...

باهاش صحبت کن بگو مامان اگر قبول نشدم میشینن به ریشمون میخندن

ولی از همین امروز بشین تست هوش هاشو از گوگل دانلود کن (نمونه سوال تیزهوشان ورودی دهم) 

که انشالله موفق باشی

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید
اگر هزینه رو میتونی بریزی و همراه داری که شمارش رو موقع ثبت نام بدی بله میتونی ثبت نام کنی کسی نفه ...

خودم تمام هزینه ش رو میدم همراه هم نهایت شوهر خالم یا ناپدریم رو میبرم

من خودم تیرهوشانی بودم که اینو میگم

بله میدونم قبلا دیدم کامنت هاتونو

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید