2777
2789
عنوان

میتونم بدون اینکه خانواده بفهمه آزمون تیزهوشان شرکت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 55 پست
خودت گوشی داری ؟ اگه اره فک کنم بشه حتی میتونی به مدیر مدرسه هم بگی که به خانواده آت چیزی نگن و کمکت ...

آره مدیر خودش به مامانم گفت بزار آزمونش رو بدن مامانم هم مشکلی نداره ولی نمی‌خوام متوجه بشه

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا نگی دخترمبگو بزار کمکت کننموفق باشی

مامانم حتی حاضره کلاس ثبت نام کنه خودش میگه برای تیزهوشان بخونم ولی دوست ندارم کسی بفهمه 

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

خب مشکلشون چیه؟ببین باید ثبتت نام کنی یه پولی واریز کنی آدرس بدی شماره تلفن بدی

مشکلی ندارن حتی خودشون دوست دارن آزمونش رو شرکت کنم ولی دوست ندارم کسی بدونه 

خب دختر گلمکلاس شرکت بزار مادرت کمکت کنهولی بگو به کسی نگه تا برات بار روانی نشه

من حتی قطعی نبود مامانم همه جا رو پر کردن بود بخاطر همون دوست ندارم کسی بفهمه حتی خاله زنداییم هم فهمیده بود 

خب دختر گلمکلاس شرکت بزار مادرت کمکت کنهولی بگو به کسی نگه تا برات بار روانی نشه

بعدشم الان خودم کلاس آنلاین تیزهوشان ثبت نام کردم کسی نفهمیده فعلا 

حالا تیزهوشان همچین خبری هم نیستا

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بیشتر ببینید
مشکلی ندارن حتی خودشون دوست دارن آزمونش رو شرکت کنم ولی دوست ندارم کسی بدونه

خب ببین اینجوری ممکنه بد بشه برات

اگه بدونن اشکالی نداره که

فقط بسپار بهشون که به هیچ بنی بشری نگن چون اگر خدایی نکرده قبول نشی، (که انشالله میشی) همش ممکنه فامیلی کسی دستت بندازن که چی شد قبول نشدی؟😔😂

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید

من خودم دوست دارم چه مشکلی داره بعدشم بهتر از مدرسه دولتی هست

من خودم نمونه ام. اگر عادی میرفتم وضعم بهتر بود

اما تیزهوشان اگر پشتکار داشته باشی، واقعا آینده خوبی در انتظارته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید
خب ببین اینجوری ممکنه بد بشه براتاگه بدونن اشکالی نداره کهفقط بسپار بهشون که به هیچ بنی بشری نگن چون ...

اول سال که فقط حرفش بود به همه گفته بود حتی خاله زنداییم هم فهمیده بود نمی‌خوام اینبار که قطعی هست بدونه

نه نمیتونی بالاخره مدیر میگه بر فرض محال هم لو نرفت یه جمعه ساعت ۸ صبح مقنعه بپوشی بگی کجا بری؟

چرا مدیر باید بگه؟؟؟

اصلا کار نداره الانم که ثبت نام ها اینترنتی هست کاری ندارن

من الان هر چی بگم تو کتت نمیره ولی قبول بشی میفهمی آش دهن سوزی نیست

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بیشتر ببینید

قطعا همینطوره

فقط ببین باید استمرار داشته باشی

یعنی همین الانشم درسخون باشی و کلا تلاش کنی

هر فعالیتی مثل موسیقی و ورزش و فلان داری هم، از یازدهم به بعد بذار کنار

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید