2777
2789
عنوان

کیا هیچ دوستی ندارن

214 بازدید | 27 پست

چقد حس بدیه، من به طرز عجیبی دارم تنها میشم.

قبلا ایتطوری نبوذم چندین دوست صمیمی داشتم، یهویی یه اتفاقایی افتاد چندتاشون ازم دور شدن رفتن شهر دیگه 

چندتاشونم کاااملا بدون دلیل تو اوج خوب و خوش بودنمون یهو رفتن، یکیشون که حتی جواب پیامم رو‌نمیده ببینم چی شده حتی

کاااملا یهویی.

یکی دو نقرم ذات واقعیشون رو دیدم که چقدر حسود بودن و همه کار کردن برای زمین زدن من و من چقد بهشون عشق داده بودم.

قضیه خیانت شوهرمم پیش اومد، و من تنها ترینم ، سخت ترین روزای عمرمه ، به شدت تنهام و دارم رد میدم.

نمیدونم حکمتش چیه خدا چیو میخواد نشونم بده... ولی حیلی سخته

شما چجوری تحمل میکنین تنهایی رو؟

حَسبی الله💫🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چجوری تحمل میکنی؟ دلت نمیخواد با یکی بری بیرون خوش بگذرونی یا دو دیقه حرف بزنی سبک شی یا بگی بخندی ی ...

دردو دل فقط باخدا

هیچکس اونقدر ارزش نداره که راز دلتو براش بگی

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
دردو دل فقط باخداهیچکس اونقدر ارزش نداره که راز دلتو براش بگی

بله کسی جر خدا محرم راز آدم نیست ولی همه چیز راز گفتن نیست که. اخه.

بالاخره آدمیم نیاز داریم بگیم بخندیم و روحیمون رو عوض کنیم.

بریم با خدا بگوبخند کنیم ینی؟

یا شما تنها نیستی واقعا که اذیت نمیشی

چون اکر واقعا هیچکسه هیچکس رو نداشته باشی ، حتی خواهر و برادر یا فامیلی چیزی و همسرتم همراه نیاشه اونموقع میبینی چقد سخته

حَسبی الله💫🍃