2777
2789
عنوان

میتونم بدون اینکه خانواده بفهمه آزمون تیزهوشان شرکت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 55 پست
منی که تیزهوشانی بودم حرفاتون خنده داره برام ببخشیدمخصوصا اونجا که گفتید مسائل جانبی کمتره😂

عزیزم من ۲۵ ساله تدریس میکنم همسرم  و خواهرم هم معلمن

تمام مدل مدارس رو هممون درس دادم و  از تیزهوشان تا هنرستان 

در شهر بیشترین قبولی ها و کمترین مسائل جانبی برای تیزهوشان بعد نمونه و بعد شاهد 

اینکه شما اون مدرسه اید از بقیه مدارس و چالش هاش اطلاع ندارید ولی ماها وقتی صحبت میکنیم قشنگ درک می کنیم 

بله میدونم قبلا دیدم کامنت هاتونو

عههه چه عجب یکی تو این سایت منو شناخت😍😂

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منی که تیزهوشانی بودم حرفاتون خنده داره برام ببخشیدمخصوصا اونجا که گفتید مسائل جانبی کمتره😂

وای دقیقا😂دوستم تیزهوشانی بود میگفت از دولتی های ته خانی آباد وضع بدتره (همه رو هم حس دارن)

سیگار پیدا کنن تو کیفشون یه چیز عادیه

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید
عزیزم من ۲۵ ساله تدریس میکنم همسرم و خواهرم هم معلمنتمام مدل مدارس رو هممون درس دادم و از تیزهوشان ...

اتفاقا از بقیه مدارسم خبر دارم از طریق دوستام

تو مدارس دیگه یه جور حاشیه هست تو تیزهوشان یه جور دیگه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بیشتر ببینید
وای دقیقا😂دوستم تیزهوشانی بود میگفت از دولتی های ته خانی آباد وضع بدتره (همه رو هم حس دارن)سیگار پی ...

حالا تو مدرسه ما سیگار نبود ولی هیچکس به هیچکس رحم نمیکرد (همون همجنس بازی😶) من از اول خودمو یه جوری نشون دادم که کسی جرئت نکنه سمتم بیاد😂

بیشتر ببینید

بینید نمیگم چالش ندارن مشکل ندارن همه دانش اموزای تیزهوشان عالین 

ولی ازز بقیه مدارس کمتره 

باز هم همه ی امارهای کشوری  نشون میده قبولی کنکور در رشته خوب از تیزهوشان هست 

اگر کسی قصدش این هست کنکور خوب بده و رشته خوب قبول شه 

قبولی در تیزهوشان یا نمونه یه قدم خیلی خیلی بزرگ برای رسیدن به هدفشه 

قرار نیست هر کی تیزهوشان هست حتما جای خوب قبول شه یا بدون خلاف باشه

اگر هدفتون اینه از راه درس به جایی برسید بهترین مسیرش تیزهوشان هست رقابتی که داره شما رو وادار به خ ...

رقابتي ك داره بعضيا رو هم له ميكنه بخضوص اگه چند رشته تاپ قبول نشن! سرنوشت شون صفر و يك هست يا هيچي يا همه چي

قبلش میخوام اینو بدونی که اینجا فقط درس مهم نیست از نظر روحی باید توانشو داشته باشی

خیلیا رو اینجا میشناسم که اخر هرروز میشینن گریه میکنن تو کلاس از فشار 

ولی خب از نظر درسی متفاوته با بقیه جاها بچه ها بیشتر به فکر درسن

رفقام تعریف میکنن اونجاها ارایش و پیرسینگ و... عادیه ولی اینجا اصلا عادی نیست

دقیقا من هدفم اینه با درس به جایی برسم بعدش واقعا وضعیت مدارس دولتی خیلی افتضاحه

اگر هدفتون قبولیه 

از همین الان بخونید 

حتما کتابای ۳۱ استان یا سیگنال  سال های قبل رو بخونید برای قبولی نمونه خیلی کمک بزرگیه 

برای تیزهوشان هم کتاب خیلی سبز و تست هوش عالین

نزاربد برای بعد 

چون بعد عید درگیر امتحان مستمر و بعد هم پایانی هستید 

حالا تو مدرسه ما سیگار نبود ولی هیچکس به هیچکس رحم نمیکرد (همون همجنس بازی😶) من از اول خودمو یه جور ...

دقیقااااا

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید