2777
2789
من عاشق خواب شبم قبلاً اگه یه شب نمی‌خوابیدم مریض میشدم الان نوزاد دارم شبا بیدار میشه روز شماری میک ...

من کلا خواب دوست دارم الآنم شبا بیدارم روز رو سنگین میخوابم

ولی من بچه هام تا مدت ها شب وروزشون گم بود یه تایمی اوکی شد می‌خوابیدن ولی من انقد کار داشتم بازم مجبور بودم بچه هم خوابه بیدارباشم برسم به کارای خونه

ممنون سلامت باشیعزززیزم چقدم تواین دوران خواب بهم میریزهسعی کن مجدد بخوابی که نینی به دنیا بیاد رنگ ...

مگه همسرم گذاشت ؟هی تو خواب لگد میزد به من نزدیک بود از تخت بیفتم 🥲😂بند و بساط و جمع کردم اومدم تو پذیرایی وگرنه یه بلایی سرمون می‌آورد

البته الان برای نماز پاشده باورش نمیشه 🙄 میگه تو نخوابیدی تقصیر من چیه 😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من عاشق خواب شبم قبلاً اگه یه شب نمی‌خوابیدم مریض میشدم الان نوزاد دارم شبا بیدار میشه روز شماری میک ...

تو بارداریت شبامیخوابیدی؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

دلیلش چیه سختتره همیشه میگفتن دختر اینطوریه ادمو تنبل میکنه من برعکس شبا بیدار وروزا خواب کلا زندگیم ...

میتونی کارکنی ولی زیادخودتوخسته نکن دلیلشونمیدونم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بخدا، حالا منم تازه چندماهه یادش گرفتما ولی تا چشممو باز میکنم میام اینجا بببنم کی طلاق گرفته، بخت ک ...

😅😅😅 واای ینی واقعا هم محور اصلی مباحث همیناس

منم چک میکنم همش

۳۳ ام دیگه دارم وارد ۳۴ میشم

وای استرس زایمان نداری؟من یکیو میبینم هفته ۳۰ ..بجاش دلم خالی میشه چیکارکنم نمیدونم منم هفته ۲۰ ام

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

❤️❤️

😘

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

هرشب همینم

من خودم چون کار دارم بجورایی مجبورم ولی اگه واقعا اذیتی یه فکری بکن تنظیم بشه خوابت

کتاب بخون چشمت سنگین بشه

روز رو کم بخواب شب سنگین بخوابی