2777
2789
عنوان

اگر برای نمونه دولتی نخونم ولی آزمون شرکت کنم درمیام

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 61 پست
آره من خودم کلاس نرفتم کتاب خاصی هم کار نکردم قبول شدم

نمونه دولتی راضی بودی رسیدگیش بهتر از مدرسه دولتی هست؟

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه جز مدارس برخوردار باشی؛ سهمیه داری.بخون.قبول میشی.من تهران بلد نیستم.ولی اگه حاشیه هستین.حتما سه ...

مدرسه مون شاهده منظورت از سهمیه چیه ؟ 

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

نمونه دولتی راضی بودی رسیدگیش بهتر از مدرسه دولتی هست؟

نه من خودم چون سالهای قبل مدرسه غیرانتفاعی میرفتم، زیاد راضی نبودم

سطح درسیش بعضی معلم ها خوب بودن ولی بعضی هاشون هم در حد مدرسه دولتی بودن

مدرسه مون شاهده منظورت از سهمیه چیه ؟

نواحی که ضعیف هستن.دولت واسه ی قبولی نمونه واسشون سهمیه باز گذاشته.

مثلا مشهد ناحیه ۱ و ۲ وناحیه هفت و حاشیه شهر سهمیه قبولی دارن.

نواحی خوب شهر سهمیه ندارن.

در میام که میگن نشنیدی؟

شنیدم ولی تو این جمله نه بنظرم درست نیست 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
بیشتر ببینید
نواحی که ضعیف هستن.دولت واسه ی قبولی نمونه واسشون سهمیه باز گذاشته.مثلا مشهد ناحیه ۱ و ۲ وناحیه هفت ...

ما منطقه مون ضعیف نیست تقریبا حتی جزو بالاشهر حساب میشه

نه من خودم چون سالهای قبل مدرسه غیرانتفاعی میرفتم، زیاد راضی نبودمسطح درسیش بعضی معلم ها خوب بودن ول ...

بله ولی دانش آموزان درس خوان هستند و رقابت وجود داره اینش خوبه

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

مثلا مدرسه ی مامانم چون یک ناحیه ضعیف بود تو ازمون نمونه ۹ تا قبولی داشتن.

اما یک مدرسه ی خیلی خوب تو ناحیه ۳ مشهد؛ کلا دو تا قبولی داشت.

این نشوندهنده ی کیفیت بد اون مدرسه نبود!! اونا سهمیه نداشتن.

نمی‌دونم والا ناحیه دو فردیس هستم

عزیزم من خودم دبیرستان رو نمونه دولتی درس خوندم و کلاس خصوصی داشتم و چند تا هم کتاب تموم کردم 

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است