اگر برای آزمون نمونه دولتی شرکت کنم بدون اینکه کلاسهاش رو بیرون برم یا کتاباش رو کار کنم ولی در عوض کتابهای درسی مدرسه رو کامل بخونم که فول فول باشم نمونه دولتی در میام؟
در میام؟!! تو نی نی سایت فقط افعال عجیب میبینم..من نخونده قبول شدم نمیدونم .. هفت سال پیش
هفت سال پیش ........
الان آزمون نمونه و تیزهوشان یکی شده
همراز هستم 😇 یکی یدونه و نازدونه بابام😌😂 من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من میگوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
هفت سال پیش ........الان آزمون نمونه و تیزهوشان یکی شده
برا همین زمانشو گفتم چون اطلاعی ندارم دیگه داره چه اتفاقی می افته
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمیذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚