2777
2789

درمورد دوست پسرم بعد گف میخواد گولت بزنه اینا فلان شهر دور من نمی‌دم آدم خوبی نیست 

حتما ولگرد هزار تا حرف زد ندیده نشناخته میخواست بیاد خواستگاریم گفتم اول با مامانم حرف بزنم بیاد خواستگاری آشنا شن ولی الان مامانم زد تو گوشم از صبح تا الان یک غذا نمیزارع بخورم تیکه میندازه میگه من همچنین بچه ای بزرگ نکردم تو مجازی عاشق بشه منم دیگه روم نمیشه تو چشماش نگاه کنم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال درمو مورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنظرم سخت میگیره قبل از هر ازدواجی یه آشنایی لازمه اینکه طرف بد باشع شاید راست میکه شاید نه اما هیچ ...

هی اذیتم می‌کنه میگم بلاکش کردم هی چک می‌کنه هی نمیزارع در اتاق ببندم 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال درمو مورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

هی اذیتم می‌کنه میگم بلاکش کردم هی چک می‌کنه هی نمیزارع در اتاق ببندم

اول اینکه چند سالته؟

دوم بیارش پیش خودت بگو مامان اگه پسر بدی باشه سعی میکنم دوری کنم ازش من تورو همدم دونستم گفتم بهت اما از این به بعد هیچی نمیگم

من مجازی اشنا شدم و ازدواج کردم

ولی خب همسرم پسر خوبی بود ....بهترین دانشگاه ایران ارشد رشته مهندسی داشت....در حال تافل گرفتن بود ....و بسیار مستقل بود....خانواده هامون از نظر تحصیلی یکسان بودن تنها تفاتمون عقاید خانواده همسرم بود که مذهبی بودن البته همسرم مثل خودم و خانواده م هست

⁦♥️⁩

اول اینکه چند سالته؟دوم بیارش پیش خودت بگو مامان اگه پسر بدی باشه سعی میکنم دوری کنم ازش من تورو همد ...

سنم کمه۱۷ اما خودش هی میگه باید با اون خواستگار از شهر خودمون بود ازدواج میکردیم من فقط خواستم خانواده ها آشنا بشن اینجو کرد

من مجازی اشنا شدم و ازدواج کردمولی خب همسرم پسر خوبی بود ....بهترین دانشگاه ایران ارشد رشته مهندسی د ...

مامانم میگه 

بابات کارگر اونا معلم مهندسند من حوصله تهرانیا ندارم فلان باید با هم سطح خودت باشی طرف دروغ میگه گولت میرنع

اینجا کسی تخصص نداره فقط گمراه میشی.باید بری پیش اهل فن.من چندتا می شناسم .

کیو من چیکار کنم مامانم بس تیکه انداخت نمیتونم دیگه نگاش کنم

سنم کمه۱۷ اما خودش هی میگه باید با اون خواستگار از شهر خودمون بود ازدواج میکردیم من فقط خواستم خانوا ...

خب زیر سن قانونی هستی هنوز مسئولیت زیادی نسبت به تو دارن اما اگه میگن برو با یکی دیگه ازدواج کن سعی کن قانعشون کنی 

خواستگار از شهر خودتون بهتره یا با اونی که حرف میزنی ؟ موقعیت کدوم؟

خب زیر سن قانونی هستی هنوز مسئولیت زیادی نسبت به تو دارن اما اگه میگن برو با یکی دیگه ازدواج کن سعی ...

من گفتم نیان اونی برا شهرمون اصلا طرف ندیدم 

حتما تا الان هم ازدواج کرده