2777
2789
عنوان

اگر برای نمونه دولتی نخونم ولی آزمون شرکت کنم درمیام

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 61 پست
من خیلی سفت و محکم میگفتم حتما باید کلاس بریازین به بعد میگم بودن کساییکه بدون کلاس هم قبول شدن!دختر ...

بله اردو رفتیم.دبیرای دروس تخصصیمونم با فرزانگان مشترکن. همچنین دبیرهای فوق برنامه دروس تخصصیمون.

علاوه برکتاب های درسیمون که کلی نکته مینویسیم کتاب کار بهمون معرفی میکنن که بخریم و جز پنجشنبه ها که تا عصر میریم مدرسه یک روز در هفته هم تا عصر مدرسه هستیم و تو هر جفتش هم تستای کتاب کار رو میزنیم هم دبیرا سوالای کنکور هرسال و سوالات شبه نهایی و نهایی رو برامون پرینت میگیرن که کارکنیم و تست بزنیم.دبیرای المپیاد هم هستن و اسمشون تو گوگل هم هست. 

پارسال هم که دبیرامون با فرزانگان مشترک نبودن هم تو منطقه مدرسه ما هم تو خروجی کنکور هم معدل نهایی و... اول شد.تو استان بین نمونه دولتیا دوم شد. 

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

من خیلی سفت و محکم میگفتم حتما باید کلاس بریازین به بعد میگم بودن کساییکه بدون کلاس هم قبول شدن!دختر ...

عذرمیخوام اگه چندروز دیگه جوابتون رو میدم. امروز استثناً گوشیم رو مجبور شدم روشن کنم.

امیدوارم تمام فامیلاتون موفق باشن😂✨خصوصا دخترتون

اولش نمیخواستم حقیقتا تایم بذارم الان تایپ کنم اونهمه ولی خب گفتم چرا وقتی بقیه تعریف میکنن من نکنم! ولی درکل برخلاف چیزی که خیلی جاها میبینم اصراری بر بهترین بودن خودم یا مدرسه و دبیرام و هوشم ندارم چون میدونم از من بهترم هست

موفق باشین

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.