2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ی برنج پخته انگار کل مهمونی کاراشو این کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 68 پست
عزیرم اگر همین بود خودت انجام میدادی کل پخت مرغ همین ، زحمت کشیدن تشکر حقشون بوده

خب عزیزم پیامارو اگ خوندی دیدی ک منم گفتم دستشون دردنکنه واقعا ولی اینک یجوری جلوه بده انگار همه کار اون کرده من هیچ نکردم زشت بود 

خب عزیزم پیامارو اگ خوندی دیدی ک منم گفتم دستشون دردنکنه واقعا ولی اینک یجوری جلوه بده انگار همه کار ...

خب شما نگفتی کاری کردی، گفتی برنجو مادرشوهرم پخته و مرغو شوهر خواهر شوهرم

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب عزیزم پیامارو اگ خوندی دیدی ک منم گفتم دستشون دردنکنه واقعا ولی اینک یجوری جلوه بده انگار همه کار ...

همین که تو خونت پذیرای اونها بودی ومثل خیلی های دیگه با خانواده سوهر قطع ارتباط نیستی حای تشکر داره گلم

بله😂خب تعداد بالا بود اومد مرغترو گزاش کف قابلمه ادویه زدو پیاز و اب ریختو رف همین.

خب خودت چرا نکردی؟ 

اینم از دستت بر نمیاد؟؟؟

اونوقت توقع تشکر هم داری؟؟؟؟

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
من با اینکه طرفدار عروس ها در سایت هستم از استارتر براعت میجویم غذاشو خانواده شوهر پختن تازه میگه چر ...

وای هزار بار نوشتم ک من ممنوشنم هستم دستش دردنکنه.اصن کاری ب زحمتی ک شوهر خاهرشوهرم کشیده ندارم.منظورم اینه ک خودمم از ساعت۳تا ۷بالاسر غذا بودم.و بقیه مخلفات شام.سالاد و افطاریو….

خب شما نگفتی کاری کردی، گفتی برنجو مادرشوهرم پخته و مرغو شوهر خواهر شوهرم

مرغو بار گزاشتو رف.بازم دستش درنکنه.منظورم مادرشوهرمه ک انگار ن انگار من میزبانم و دعوتشون کردم و کلی کار دیگ غیر غذا پختن بوده ک من از دیشب در تدارکش بود 

وای هزار بار نوشتم ک من ممنوشنم هستم دستش دردنکنه.اصن کاری ب زحمتی ک شوهر خاهرشوهرم کشیده ندارم.منظو ...

آها من الان متوجه شدم به غیر از غذا همه ی کار هارو شما کردی بعد تشکر برای همچیزو از مادر شوهرتون کردن ؟؟

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید
مرغو بار گزاشتو رف.بازم دستش درنکنه.منظورم مادرشوهرمه ک انگار ن انگار من میزبانم و دعوتشون کردم و کل ...

آها عزیزم متوجه شدم 

بیشتر ببینید
من بقیه کارارو انجام دادم.شوهر خاهشوهرمم اومد مرغارو گزاش کف قابلمه ادویه زدو پیاز و اب کرد و رف همی ...

چرا خودت مرعو نپختی؟

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید

بچه ها یکم ارومتر بخدا مهمانی دادن فقط یه غدا نیست اینکع کلی ظرف رو دربیاری دوباره خسک کنی جابجا کنی اینکه خونه تمیز و مرتب باسه خودش کلی وقت وانرژی میبره خونه منم برنجم و ابجیم دم کرد ولی ابنقدر باشعور بود که نپرید وسط جواب تشکر مهمونا رو بده

آها من الان متوجه شدم به غیر از غذا همه ی کار هارو شما کردی بعد تشکر برای همچیزو از مادر شوهرتون کرد ...

مادرشوهرم فقط برنجو پخت تو خونش چون من جا نداشتم برا پختش وگرنه مامان خودم میپختشون.(مامانم ی شهر دیگ زندگی میکنه وگرنه خونه مامانم میپختیم).

نه بنده خدا ها ازمنم تشکر میکردن این جواب میداد🫤😂

بچه ها یکم ارومتر بخدا مهمانی دادن فقط یه غدا نیست اینکع کلی ظرف رو دربیاری دوباره خسک کنی جابجا کنی ...

چ عجب ی ادمی ک مهمونی داده مث اینکه پیدا شد.بقیه انگاری مهمونی ندادن نمیدونن شام دادن اونم افطاری چقدر خورده کارداره ک بچشم نمیاد ولی من از دیشب از درد کمر نخابیدم.چون دیسکم دارم.

من از شب قبل کل کارامو انجام دادم تا ساعت۳صب بیدار بودم

مادرشوهرم فقط برنجو پخت تو خونش چون من جا نداشتم برا پختش وگرنه مامان خودم میپختشون.(مامانم ی شهر دی ...

انگار زحمت های شما رو پایمال کرده.😕 ولی خب دیگه اشکالی ندارهشما زحمت خودتونو ‌کشیدید

بیشتر ببینید
چ عجب ی ادمی ک مهمونی داده مث اینکه پیدا شد.بقیه انگاری مهمونی ندادن نمیدونن شام دادن اونم افطاری چق ...

عزیزم منم دیسب مهمون داشتم واقعا درکت میکنم اخر شب عین جنازه افتاده بودم با ابن تفاوت که من دوتا دخترامم کمک دستم بودن 

مهمونی رو دو قسمت کن همیشه

یا خودت بپز یا ازربیرون برنج خالی بگیر

از من به تو نصیحت از خانواده شوهر کمک نگیر تو مهمونی ها.الان هی مادرشوهر میگه وای خسته شدم وای کمرم وای فلانم

شوهر خواهرشوهر نمیگه ها مردها اینطور نیستن ولی مادرشوهر میگه

حالا شاید خواهرشوهر هم یگه که مرغا رو چرا گفته شوهرم بره ولی شوهزش نمیگه افتخارم میکنه