2777
2789

الان حدود یک سال و نیم هست بنده خدایی اظهار می کنه که عاشقم شده و مدام تقاضا می کنه همدیگه رو ببینیم و غیره. من هرچی فاصله میگیرم اون منصرف نمیشه. شما باشید چکار می کنید؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونی بهش شانس بدی

اما باید این عشق رو ثابت کنه

برای اثباتش هم بهتره حاضر بشه همون اول خانواده ها آشنا بشن

با نظر اون ها پیش برید

ببینی میتونی بهش علاقمند بشی یا نه

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

یکی بهم علاقه داشت و اولین نفر بود و من ردش نکردم الان افسوس میخورم که چرا فقط چون اون منو خواست سر سری تصمیم گرفتم 

البته خوشحالم که خیلی زود تموم کردم

🖤❤️🖤

ظاهرا شما آقا هستی.

من قبلا یجور دیگه فکر میکردم و میگفتم حتما من باید اول خوشم بیاد و ابراز علاقه کنم.

ولی به این نتیجه رسیدم که دختری که بهت ابراز علاقه میکنه بهتر از دختری هست که تو اول بهش ابراز علاقه میکنی.

چون مورد دوم ممکنه شاید علاقمند بشه یا شایدم نشه.

ظاهرا شما آقا هستی.من قبلا یجور دیگه فکر میکردم و میگفتم حتما من باید اول خوشم بیاد و ابراز علاقه کن ...

بله قبول دارم ولی گاهی اوقات محدودیت هایی وجود داره که امکان داشتن یک رابطه سالم وجود نداره و باید زمان بگذره. اما آدمها عجله دارن به خواستشون برسن و این ممکنه برای هر دو اذیت کننده باشه

خب اگه مشکلی نداشته باشم باهاش بیشتر آشنا میشم

گاهی اوقات مشکل از معشوق نیست بلکه این عاشقه که مشکل داره و خودش در یک رابطه رسمی قرار داره ولی همزمان می خواد وارد یک رابطه غیر رسمی بشه!!!

میتونی بهش شانس بدیاما باید این عشق رو ثابت کنهبرای اثباتش هم بهتره حاضر بشه همون اول خانواده ها آشن ...

موضوع خیلی پیچیده تر از این حرفاست که بخواد کسی در جریان قرار بگیره...