2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ی برنج پخته انگار کل مهمونی کاراشو این کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 68 پست
چ عجب ی ادمی ک مهمونی داده مث اینکه پیدا شد.بقیه انگاری مهمونی ندادن نمیدونن شام دادن اونم افطاری چق ...

استارتر یه مثل هست میگن 

آفتابه لگن هفت دست 

شام و ناهار هیچی 

وقتی برنج نباشه بخوری بقیه ی زحمت ها فایده نداره 

متوحه میشی ؟

البته منم مثل شما بودم نمیتونستم غذا مو درست کنم .برای همین دیگه مهمانی تدادم وکسی را هم زحمت ندادم 

هر کی زرنگه خودش هم مهمانی بده

🥰                 

واقفا اینکه کی جواب داده بی اهمیت ترین چیز ممکنه.

نمیدونم شاید چون تو اون موقعیت نبودی متوجه نمیشین ک رفتار جالبی نبود چون حتی همسرم هم وقتی بهش گفتم طرف مادرشو نگرفت.فقط سکوت کرد.از من تشکر میکردن اون جواب میداد.هعیم میگف ببخشید اگ خوب نیس انگار اون میزبانه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هیچ کاری به اینکه کی کار کرده ندارم

به نظر من هیچ وقت خانواده خودت و همسرتو با هم دعوت نکن 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
بیشتر ببینید
استارتر یه مثل هست میگن آفتابه لگن هفت دست شام و ناهار هیچی وقتی برنج نباشه بخوری بقیه ی زحمت ها فای ...

من مهمانی میدادم سالای قبل ولی چون نمیتونم تعداد بالا رو اماده کنم جداد جدا دعوت میکردم خانواده هارو ولی خب امسال بخاطر شرایط کار خودم و همسرم نمیتونستم جدا دعوت کنم.اما اینکه کلن یجوری رفتار میکرد ک انگار من بعنوان میزبان هیچکاری نکردم جالب نبود.حتی بقیه هم متوجه زشتی رفتارش شدن.بهرحال من باید ازشون دعوت ب عمل میاوردم ینی اگ کلن از بیرون غذا اماده میگرفتم نباید ازم تشکر میکردن چون غذارو یکی دیگ پخته؟

هیچ کاری به اینکه کی کار کرده ندارمبه نظر من هیچ وقت خانواده خودت و همسرتو با هم دعوت نکن

خودمم دوست ندارم این وضع‌ اما امسال بهاطر شرایطی ک داریم جدا نمیشد دعوت کنم

عزیزم غصه نخور نمونه یه مادرشوهر بیشعور بوده

تعجبم از بقیه ک گفتن خب چرا باید از تو تشکر میکردن اینه ک اگ کسی همین افرادو رستوران دعوت کنه یا تو خونه دعوت کنه ولی فذارو از بیرون تهیه کنه تشکر نمیکنن از میزبان؟؟؟چون غذارو خودش نپخته؟😐

وای دیدی چقد رو مخه.باید تو اون موقعیت باشی ک درک کنی بقیه درک نکردن حرفمو.مادرشوهرم ک جواب داد بعد ...

اره والا من تون شب سنگ تموم گذاشتم چند مدل خورشت دسر پیش غذا یه برنجو فقط آبکش کرد اونم چون جثه ام ریزه نمیتونستم قابلمه رو بردارم بعد هر کی تشکر میکرد اینجوری میگفت ولی همه مهمونا میدویتن دستپخت خودمه خودشو فقط ضایع کرد😅