2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ی برنج پخته انگار کل مهمونی کاراشو این کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 68 پست
خوب اگراینقدراسون بودخودشماچراانجام ندادی؟

چون من نمیدونستم چجوری میخاد بپزه.دستش درد نکنه اونکه زحمت کشید.من ب اون اصن کاری ندارم بنده خدا.مادرشوهرمم دستش دردنکنه ولی اینکه یجوری جلوه میداد ک انگار من هیچکاری نکردم دیگ زشت بود بلخره میزبان بودم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برمنکرش لعنت.ولی دیگ اینکه یجوری جلوه بده ک انگار همهکار اون کرده و من هیچکار نکردم تو خونم جالب نبو ...

حالا مدال گردن اون ننداختن تو جاموندی

هرکی تشکر میکرد تو جواب میدادی خب 

فکر کردم کمتره سنتونشایدم تازه ازدواج کردین😅راستش خودم روی این مسائل حساسمبخاطر همین حتی یک ثانیه ا ...

۵ساله ازدواج کردم_۳ساله اومدم خونم.از پس مهمونی بزرگ برنمیام.میخاستم بدم اشپز ک ی اتفاقی افتاد گفتم همسر خواهر شوهرم بیاد چون چن شب قبلش خونه مادرشوهرمم اون اشپزی کرد

حالا مدال گردن اون ننداختن تو جاموندیهرکی تشکر میکرد تو جواب میدادی خب

وای نمیزاش من جواب بدم😂صداشم بلنده یجوری داد میزد ک من جوابم میدادم زیر صداش ملوم نبود🤣

۵ساله ازدواج کردم_۳ساله اومدم خونم.از پس مهمونی بزرگ برنمیام.میخاستم بدم اشپز ک ی اتفاقی افتاد گفتم ...

واقعاً دمشون گرم.هم ایشون.هم مادر همسرتون.

مادر همسرم هر چه پذیرایی هم بکنم از خودش یا دیگران آخرش یه حرفی می بره و میره.

در حالیکه آشپزی تو کل فامیل خودم و همسرم تکه

بله😂خب تعداد بالا بود اومد مرغترو گزاش کف قابلمه ادویه زدو پیاز و اب ریختو رف همین.

عزیرم اگر همین بود خودت انجام میدادی کل پخت مرغ همینِ ، زحمت کشیدن تشکر حقشون بوده

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید
منم دیشب مهمون داشتم بعد مهمونا از دخترام تشکر میکردن😂

باز دخترو مادر از ی دستن.😂منم دوباره برم خونش چون معمولن خاهرشوهرم غذا میپزه ب خاهرشوهرم میگ دستت درد نکنه 

من با اینکه طرفدار عروس ها در سایت هستم از استارتر براعت میجویم 

غذاشو خانواده شوهر پختن تازه میگه چرا ازشون تشکر میشه یه ادویه و پیاز و اب ریخت و رفت این چه طرز حرف زدنه یکم قدردان باشیم بد نیست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید