2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کارای منطقی تو دنیای امروزه شد دیوونه بودن؟!🤔

از این به بعد تاپیکام بخون 🪄 کلمات انرژی دارن از من گذر میکنن و برای جانت جاری میشن و به خرد جمعی خدمت میکنن🌱⚡️در این مسیر خواسته قلبم اینه ک دریچه ای بشم تا تو وصل بشی به نور قلب و وجودت🫀🙌🏻 تو در این لحظه همان جایی هست که خدا میخواهد هر تجربه ای بخشی از تدبیر الهی اوست 💌 🦋دانم ک ندانم🦋 هر آنچه که از پنجره نگاه من میبینید ، از پنجره خرد خودتون عبور بدید . همه چیز در جهان من در لحظه قابل تغییره تو خوب خودتو از حرفام بردار و گذر کن ❤️ در اخر پناه بر تو که بی واژه مرا میشنوی 🫂 ماییم نوای بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی🌊 و جمله ای ک عجیب برای زندگی من کار کرده پس به تو هم هدیه میدمش : باید ک جمله جآن شوی تا لایق جانان شوی🪷

بیشتر ببینید

خب یه پیج داشته باش

جدا برای آشنا و دوست فامیل چون اونا رو بک ندی یه جوریه

یه پیج هم جدا داشته باش واسه خودت هرکسی رو دوست داری فالو کن به آشناها و اینا هم نخواستی نده

یا هم کلا پیجتو به آشناها نده که تو رودربایستی مجبور شی فالو کنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
وقتی کسی فالوت نکنه قطعا کسی هم نمیگه دیونه ای

نه ببین منظورم اینه فقط وارد اینستا بشی پیجای موردعلاقت دمبال کنی که دوستی نه رفیقی نه فامیل هیچیکوووو فالو نکنی صفر صفر باشی

کارای منطقی تو دنیای امروزه شد دیوونه بودن؟!🤔

نه ببین منظورم اینه فقط وارد اینستا بشی پیجای موردعلاقت دمبال کنی که دوستی نه رفیقی نه فامیل هیچیکوووو فالو نکنی صفر صفر باشی

خب یه پیج داشته باشجدا برای آشنا و دوست فامیل چون اونا رو بک ندی یه جوریهیه پیج هم جدا داشته باش واس ...

پیدات میکنن بالاخره.حوصله چند پیج ندارم😅میبینم همه دوستام اینستا دارن چرا من نداشته باشم