یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله😂خب تعداد بالا بود اومد مرغترو گزاش کف قابلمه ادویه زدو پیاز و اب ریختو رف همین.
عزیرم اگر همین بود خودت انجام میدادی کل پخت مرغ همینِ ، زحمت کشیدن تشکر حقشون بوده
≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد🌱 و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه
من با اینکه طرفدار عروس ها در سایت هستم از استارتر براعت میجویم
غذاشو خانواده شوهر پختن تازه میگه چرا ازشون تشکر میشه یه ادویه و پیاز و اب ریخت و رفت این چه طرز حرف زدنه یکم قدردان باشیم بد نیست
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد