2777
2789
عنوان

پروژه ایران‌ رود و نابودی ایران

1535 بازدید | 85 پست

ببینید کی پشتشه هرکی پشتشه بدونید دشمن قسم خورده ایران و ایرانی هست. این طرح یعنی تجزیه ایران یعنی قسمت کردن ایران به دوقسمت کسی که این طرحو داده بدونید جز نابودی ایران هدفی نداشته . مردم عام ر بتونید شما طراحان گول بزنید امثال مارو نمی‌تونید فریب بدین  اینکار باعث چند کیلومتر مساحت آبی و یک فاجعه زیست محیطی و نابودی خیلی شهرها و روستاها نیشه مردم اینبار با قدرت جلوشو بگیرید خود تهران هم میتونه بره زیر اب . تو اینستا فقط یک کلیپ درحد یک آبراهه کوچیک چند سانتی کسی باز کرد در عرض چند ثانیه تبدیل به یک رود بزرگ شد فکر کنید اینار چه فاجعه ای ایجاد مبکنه تهران پایین‌تر از سطح زمین و درگوی قرار داره واقعا اون نابغه درنابودی بوده کسی که این طرحو داده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

☹️به معنای واقعی یعنی فاجعه

یکم رود پرآب بشه هممون رو سیل میبره

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بیشتر ببینید
پروژه ایران‌رود هم یعنی قصد دارن دریای خزر و به خلیج فارس وصل کنن

مگه خط ریلیه؟ 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
بیشتر ببینید
☹️به معنای واقعی یعنی فاجعهیکم رود پرآب بشه هممون رو سیل میبره

من هیچ قت دلم نمیخواست با دولت حتی یک کار کوچیک انجام بدم ولی لازم باشه به اون مسوولان حتی نهاد رهبری از فاجعه احتمالی میفرستم تا بفهمن چه بلایی ممکنه سر مردم بیاد

من هیچ قت دلم نمیخواست با دولت حتی یک کار کوچیک انجام بدم ولی لازم باشه به اون مسوولان حتی نهاد رهبر ...

چه عواقبی داره میشه بیشتر توضیح بدین ؟یه زمانی میگفتن با این پروژه کویر ۷های ایران آباد و سرسبز میشه مشکل کم ابی حل میشه ولی کارشناسان میگفت غیر قابل اجراست