2777
2789
عنوان

پروژه ایران‌ رود و نابودی ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 85 پست
اینا هرکاری میکنن دریاچه ارومیه و سدکرجو خشک کردن اینکار از هیچ احدی برنمیومد

عزیزم دریاچه ارومیه نصفش لیتیومه

خشک کردن که بهره برداری کنن در آینده 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پروژه انتقال اب خزر به سمنان بود که منتفی شد، حالا خزر که یک دریاچه است چقدر آب داره که بخوان به خلی ...

بخدا اینا دریای خزرو اخر سر خشک میکنن من خونم کنار دریاس از ده سال پیش تاحالا اینقد اب عقب رفته سنگای کف دریا شدن ساحل

نظریه هارتلند رو بخون تا بدونی دنیا بر چه سیاستی هست، ایران قلب هارتلند هست و تجزیه نمیشه هزاران سال خواستن اینکارو بکنن ولی نتونستن لطفا جو ندیدن حداقل چهارتا نظریه درست حسابی بخونید. 

بخدا اینا دریای خزرو اخر سر خشک میکنن من خونم کنار دریاس از ده سال پیش تاحالا اینقد اب عقب رفته سنگا ...

عزیزم من خودمم شمال زندگی میکنم، پسروی آب دریا علت های مختلفی داره که ربطی به اینا نداره، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بخدا اینا دریای خزرو اخر سر خشک میکنن من خونم کنار دریاس از ده سال پیش تاحالا اینقد اب عقب رفته سنگا ...

دریا عقب نشینی داره

چقدرشو یادم نیست

فک کنم هر ۱۰ سال ۱۰۰ متره

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

کی همچین پروژه ای نام برده؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
امیدارم ولی اینا کاراشون حساب کتاب نداره قابل پیش بینی نیستن قبول دارید؟

اره عجیب غریبن 

انتقال پایتخت از تهران به مکران هم به ضرر کشوره چون مکران نزدیک پاکستانه پاکستان هم پر تروریست کلی گروه تروریستی تو پاکستانه که جدایی طلب های بلوچ رو هم تحریک میکنن نمیدونم  اخر میخوان انتقال بدن پایتخت رو یا نه 

کاربری دست دو نفره