2777
2789
عنوان

پروژه ایران‌ رود و نابودی ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 85 پست
من هیچ قت دلم نمیخواست با دولت حتی یک کار کوچیک انجام بدم ولی لازم باشه به اون مسوولان حتی نهاد رهبر ...

متاسفانه بعید میدونم کسی گوش کنه مگر کارزاری راه بیوفته که بره مجلس

اساتید ما کارشون توی همین محدوده هاس خیلی از طرح هایی که دولت انجام داده رو اینا خواستن جلوشو بگیرن و حالا با طرح ها مخالفت کردن

ولی آخرشم اون کار انجام شده و نتیجشم داریم تو کشور میبینم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بیشتر ببینید
چه عواقبی داره میشه بیشتر توضیح بدین ؟یه زمانی میگفتن با این پروژه کویر ۷های ایران آباد و سرسبز میشه ...

عزیز دل گول این حرفا رو نخورید اینا همش بهانست اصل واقعیت و فاجعه پشتشه  یک آبراهه حتی کوچیک به سرعت چند ساعت میشه تبدیل به یک رود خیلی بزرگ میشه حدود یک چهارم تا یک پنجم ایران میره زیر اب عملا ایرانو به این بهانه به دوقسمت تقسیم میکنن هدفشون تجزیه  و نابودی ایرانه به بهانه آبیاری کویر طرح سرسبز کردن کویر در آفریقا براحتی داره اجرا نیشه از طرق حفر گودال‌های کوچک یک متری با عرض نیم متر به سرعت تبدیل به سبزه زار میشن اینا بهانشونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه بعید میدونم کسی گوش کنه مگر کارزاری راه بیوفته که بره مجلساساتید ما کارشون توی همین محدوده ...

برای اینکه باید بدونید از کجا پیگیری کنید مستقیم به مجلس زنگ بزنید مجلس یا نماینده شهرتون و  به دفتر نهاد رهبری همین دوتا بسه جلوشون بکیرن هرچند من تاحالا هیچوقت انجام ندادم 

از طریق لوله میخواد آب به استان های مرکزی کشور برسونن و با آب شیرین کن به مردم برسه . نمیخوان دریاچه ...

لوله چیه عزیز دل کی گفته لوله  میخوان بزنن اسمش روشه ایرانرود

معلومه شما متوجه این پروژه نشدی اگه قرار بود پروژه روی زمینی باشه که استان های مرکزی همش کویریه آبی که منتقل میکردن تبخیر میشد . این اب با لوله قراره منتقل بشه که طرح خوبیه

معلومه شما متوجه این پروژه نشدی اگه قرار بود پروژه روی زمینی باشه که استان های مرکزی همش کویریه آبی ...

عزیز دل عکس طرحاشونو دیدی برو یه نگاه بکن تا بیشتر متوجه طرح بشی 

کاش بیشتر تحقیق میکردی بعد تاپیک میزدی

باشه بازم تحقیق میکنم ولی من حتی عکس طحاشونم تو فضای مجازی دیدم و هرچی دیدم همین بود امیدوارم از ته دل امیدوارم من اشتباه کرده باشم

پروژه انتقال اب خزر به سمنان بود که منتفی شد، حالا خزر که یک دریاچه است چقدر آب داره که بخوان به خلیج فارس که وصله به آبهای ازاد و اقیانوس های دنیا انتقالش بدن، از زمین به آسمون میباره؟ این حرفها چیه؟ ایران رود دیگه چه مزخرفیه؟ ما بزرگترین آب شیرین کن دنیا رو تو سیستان و بلوچستان رو در کنار دریای عمان ساختیم چه نیازی به آب خزر هست الان؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
از طریق لوله میخواد آب به استان های مرکزی کشور برسونن و با آب شیرین کن به مردم برسه . نمیخوان دریاچه ...

این یه طرح دیگه س انتقال آب خلیج فارس به صنایعه هدفشم چندتا استان مرکزیه یزد و اصفهان و ...

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بیشتر ببینید
پروژه انتقال اب خزر به سمنان بود که منتفی شد، حالا خزر که یک دریاچه است چقدر آب داره که بخوان به خلی ...

امیدارم ایشون واقعا از من بیشتر در مورد طرح اطلاع داشته باشن دلم میخواد واقعا من اشتباه کرده باشم هرچند چیزایی که در فضای مجازی دیدم و عکس طرحا چیز دیگه ای بود

باشه بازم تحقیق میکنم ولی من حتی عکس طحاشونم تو فضای مجازی دیدم و هرچی دیدم همین بود امیدوارم از ته ...

هنوز عملی نشده که خیلی هزینه داره در حد طرحه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بیشتر ببینید