2777
2789
عنوان

ارزششو داره طلاهارو بفروشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 89 پست
به این فکر کن دور از جان تو دور از جانت خدای نکرده اتفاقی افتاد و نبودی بعد یه زن دیگه بیاد وارد زند ...

اره عزیزم واقعا حقیقت رو گفتی

فقط میترسم بمیرم کسی برا بچم مادری نکنه ، دوسش نداشته باشع

ی فامیل داشتیم دقیقا نخورد جمع کرد ، اخرش مرد ، شوهرش زن جوون گرفت الان داره بریز بپاش میکنه

واقعا راست گفتی دوست عزیزم

ب کل خودمو فراموش کردم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
من تو یه طلا فروشی دیدم شمش نقره این همونه؟ذهنم درگیر بود که خریدش واقعا ارزش داره یا نه

مطمین باش ضرر نمیکنی

پارسال فروردین زیر ۳۰ تومن بود الان فقط رشد داشته

و هیلی از سرمایه دارهای خارجی رفتن سراغ نقره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شمش نهشمش خرید و فروشش سخته فقط بگو ساچمه ۹۹۵ میخوامساچمه ترک هم هست قیمت تقریبا ۳۰ ۴۰ درصد بالاتر و ...

از نقره فروشیا بخرم؟

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

این پیام کانال شخصی که من نقره میخرم

پیش بینی نرخ‌و‌برای خرداد بهمن گفتم الان وسط فروردین نرسیدیم راه طی شده تقریبا 

تارگت جدید برای اردیبهشت و‌خرداد بسیار بالاتر هست

۱۵ بهمن ماه نقره و ۱۳۹ خونده بودم طلا ۷ تومن برای خرداد

الان اردیبهشت طلای ۹ تومان و‌نقره ۱۴۰ تومانی 

میخونم

خرداد اعداد بسیار بالاتر

بازهم‌خوش بینانه‌ مینویسم و‌میگم 

همه اینا در اصل زودتر اتفاق میافته

عدد من برای خرداد نقره ۱۶۵-۱۷۰ تومانی

طلا۱۰.۲۰۰تا۱۰۵۰۰ 

بنا به ملاحظات و‌نزدیکی به واقعیت این اعداد ولی نظرم بالاتر هست

بماند به یادگار ۶ فروردین

مطمین باش ضرر نمیکنیپارسال فروردین زیر ۳۰ تومن بود الان فقط رشد داشتهو هیلی از سرمایه دارهای خارجی ر ...

شما حضوری میخری؟پیج معتبری دارین برای خریدش؟

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
خدا بهت سلامتی بده انشالا و سایت همیشه بالاسر بچه و زندگیت❤️

قربونت برم عزیزم حرفات واقعا منو بیدار کرد

انشالا هرحاجت و ارزویی داره بهش برسی مهربون🩷🩷

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
اره پرجان جان واقعا روز ب روز گرون میشتااخر امسال نمیخام بفروشم ولی بنظرت کلش رو ی خونه خوب بخریم یا ...

اسی این همه طلا رو توی خونه نگه ندار ،بزار صندوق بانک.

نگه داشتن طلا خیلی سخته ،بحث امنیت و ...

من بودم با یه مقدارش خونه می خریدم که از لحاظ روحی خودم و شوهرم به آرامش برسیم بازم جمع می کردم که بعدا بدونیم خونه بهتر بگیریم 

عزیزم خونه ی خوب بخر تو لیاقتشو داری طلا برای همین موقعهاست برای اینکه پس انداز باشه برای خرید زمین و ملک 

ما متاسفانه جهان سومیم طلا سرو گردنمونه ولی نه خونه داریم نه حتی دندون سالم

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀