2777
2789
عنوان

ارزششو داره طلاهارو بفروشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 90 پست
اگر هم بازهم قصد پس انداز دارید نقره بصورت ساچمه بخرید من شهریور خریدم کیلویی ۵۷ تومان الن دوبرابر ش ...

میشه توضیح بدین چجوریه؟از کجا باید تهیه کرد؟

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
ن گلم تااخرامسال اگ بخت یار بشه انشاللههنوز ۳/۵ هستش

چند گرم 

منم با زحمت و سختی ۲۵۰ جمع کردم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چطور حتی وقتی یه خونه ندارین بچه دار میشین

چون عرضشو داریم تادوسالگیش بهترین خونه رو میخریم🤐

شما از اول تو پر قو بزرگ شدی؟

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
خونه معمولی بخرید فعلا دوباره جمع کنید بزارید رو پول همون خونه و خونه بهتر از اولی بخرید

اینم خوبه مرسی عزیزم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
خونه واجب تره بنظر من خبما همه طلاهارو فروختیم دادیم خونه خریدیمتازه طلای اب شده هم نبود همش یادگاری ...

اره گلم خونه ی سرپناهه خدا ب همه مستاجرا خونه قسمت کنه

منه بدبخت سال ۱۴۰۱ همه طلاهام که ۲۸۰ گرم بود فروختم با یه پرشیا ۹۴ یه واحد پیش خرید کردم ۵۰۰ تومنم ه ...

وای خاهر چ ریسکی کردی

عیب نداره انشالا دوبارع میخری

منم از همین میترسم ک بفروشم خونه بخرم بعد بزنم تو سرخودم

الان پولتون چقدره؟ی کمیشو بدین به خونه کمیشم پسنداز کنین

عزیزم هنوز ۳/۵ هس

اره این خوبه

اگر مستاجری داره اذیتت میکنه و اجاره بها زیاد میدید به نظرم یه واخد دو خواب یا یه ویلایی 100 متری تو یه منطقه رو به رشد بخر و بقیه طلاهاتو نگهدار.. در هر دوصورت هر دوتاش سرمایه است

چند گرم منم با زحمت و سختی ۲۵۰ جمع کردم

۴۵۰ گرم عزیزم

خیلی عالیه فقط سعی کن نگهش داری اصلا نفروشی

طلای ابشدع هم ازجای مطمئن بخری عالیه اجرت اینا نداره

برادر شوهرم ۱۹ ساله ازدواج کرده مستاجره با اینکه طلافروشه میگه سرمایمو نمیدم به ملک

وای منم از همبن مبترسم ابجی

میگم این همه باخون دل جمع کردم بفروشم بعد چندبرابر بشه

اما ملک راکده همیشه