2777
2789
عنوان

بچه دار شدن پیمان قاسم خانی

1335 بازدید | 88 پست

چند روزه هی پستاشو میبینم خیلیا هیت دادن بهشون ولی به نظرم بامزست خودشو خانومش کم سن و سال نیسان ولی بازم دلشون جوونه بچه دار شدن🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومش که بنده خدا جای. دخترشع چطور میگی کم سن و سال نیست

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

هم توان جسمی داره هم مالی میتونه یه بچه رو خوشبخت کنه چه اشکالی داره بچه دار بشه؟

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

خانمش که خیلی جوونه 

در ضمن به نظرم از اون جوونایی که آه ندارن با ناله سودا کنن بهترن که  .هیت در فضای مجازی به سلبریتی ها نشانه ی حسادت و عقده اس

پنج بار بگو    منوچهر با یه بقچه پر تربچه، توی باغچه، خورد پیازچه!

بچه نهایت تا ۴۵ یارو ۶۰ سالشه نوه آورده برا خودش؟ یا سرویس حمل و نقل ب بیمارستان ؟

والا کاش پدر مادر منم تو ۶۰ سالگی منو میاوردن ولی شهرت و ثروت داشتن حداقل آدم به تامین بودن آیندش مطمئنه 

مشکل اینجاست که همه با معیارهای خودشون برای بقیه تعیین تکلیف می‌کنند

خالم پسرش رو توی46سالگی آورد و همون دسر طلای المپیاد کامپیوتر گرفت 

اگر به آلانیا بود میگفتن برای چیشه

والا کاش پدر مادر منم تو ۶۰ سالگی منو میاوردن ولی شهرت و ثروت داشتن حداقل آدم به تامین بودن آیندش مط ...

ثروت همه چیز نیست 

باور کن نیست 

کاش میشد فریاد بزنم این و😂

You know what suckers? fuxx you all 

هم توان جسمی داره هم مالی میتونه یه بچه رو خوشبخت کنه چه اشکالی داره بچه دار بشه؟

اگه یا هم بمونن و جدا نشن بله حتما خوشبخت میشه ..‌اما اگه دوباره و مث خیلیا دیگه جدا بشن چی میشه

اگه یا هم بمونن و جدا نشن بله حتما خوشبخت میشه ..‌اما اگه دوباره و مث خیلیا دیگه جدا بشن چی میشه

دعا کنیم زندگی همه خوب باشه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

اونوقت میان با تو مشورت میکنن .فعلا الحمدالله خوشبختند 

پنج بار بگو    منوچهر با یه بقچه پر تربچه، توی باغچه، خورد پیازچه!