2777
2789

فک کنم گیاه پنج انگشت موثر باشه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

علائمش عادت ماهانه نامنظم یا اصلا عادت ماهانه نشدن ، چاقی مخصوصا شکم و پهلو ، پف صورت ،جوش ، نازک شدن موی سر و ریزش ، زیاد شدن موهدی زائد...

درمانش اول دکتر و سونوگرافی و دارو بعدش ورزش و اصلاح تغذیه فقط

دیدی بعضی ها خیلی میخندن هرچی هم میشه بازم میخندن و بقیه رو میخندونن بعد یهو میرن تو فکر اینا رو اذیت نکنین اینا نابود شدن🖤✨️

درمان نداره فقط باید اصلاح سبک و داروهای هورمونی بخوری خودم هم درگیرش هستم این اواخر کل بدنم شده جوش ...

اصلاح سبک یعنی چیکار کنم 

چی بخورم چی نخورم 

یارم  همه دنیام 😍🫂🧿

ویتامین E برای تقویت تخمدان وبهتر شدن کیفیت تخمدان ها و کاهش درد پریودی، زیبایی پوست و تنظیم هورمون ها...

حالا که مُرده ام، فکرم به شدت درگیر چیز هایی شبیه این هاست:چه تعداد از تصمیمات مهم زندگی ام را فقط به این خاطر گرفته بودم تا کسانی که حتی متوجه حضورم نشده بودند درباره ام بد فکر نکنند؛چقدر له له زده بودم برای خوش آمد کسانی که از آنها خوشم نمی آمد فقط چون میترسیدم بیزاری از من مسری باشد و به کل جمعیت سرایت کند؛ و اگر_حقیقت تأسف بار این جاست_همهٔ بخت برگشتگی هایم منحصر به خودم بودند و کسی درگیرشان نمی شد، مشکل چندانی با آن ها نداشتم.فقط بابت این غصه میخورم؛ چرا بیشتر دنیای مان را ندیده بودم؟(هرچه باداباد، استیو تولتز، ترجمه ی پیمان خاکسار) 

بیشتر ببینید
من خون مرده هستش چیکار کنم؟

نمیدونم هی برنامه میچینم اصلاح سبک کنم چون میریم عید دیدنی نمیشه انجامش داد اعصابم که داغونه الکی دلم دعوا میخواد 

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍

اصلاح سبک یعنی چیکار کنم چی بخورم چی نخورم

باید بری زیر نظر دکتر طب سنتی باید روغن زیتون وکنجد فقط بخوری 

سرخ کردنی و لبنیات و شیرینی اصلا نخوری فقط خرما و کشمش و اینجور چیزا اگه چاقی باید حتما لاغر کنی هر روز مرتب دوساعت ورزش کنی خیلی چیزای دیگه که الان یادم نمیاد  سبزی جات زیاد بخوری 

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍