یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
همه آرزوشونه قدشون بلند باشه بعد تو میخوای جلوشو بگیری ؟
نکن دختر ...
فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه ایل و تبار من، فدای حضرتِ حیدر 💛 گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی •• صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی 🦕 میشه برای اینکه به هدفم برسم یه صلوات مهمونم کنید؟🌱
یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم براتون دعا میکنم😍🧡
به اونایی هم که میگن دختر باید کوتاه باشه توجه نکن عزیز
همه مدلا الان قدشون بلنده
ناراحت نباش🩷
فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه ایل و تبار من، فدای حضرتِ حیدر 💛 گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی •• صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی 🦕 میشه برای اینکه به هدفم برسم یه صلوات مهمونم کنید؟🌱