2777
2789
عنوان

ارزششو داره طلاهارو بفروشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 90 پست
ممنونم انشالله شما هم بخرین.. خونمو خیلی دوست دارم ولی دلم واسه طلاهام خونه

قربونت 

عزیزم کاریه ک شده الان هم دیر نیس باز خورد خورد بخر

طلای ابشده بخری خیلی خوبه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مثل سنگ ریز یا شن هست عیار ۹۹۵الان گرمی ۱۱۳ تا ۱۱۶ تومانمثل طلا رشد میکنه ولی حباب ندارهو چون تو تکن ...

بعدش فروش این نقره چه جوریه کجا خرید وفروش میکنن راحت پول میشه

کاش همه مثل شما دل مهربونی داشتنهمسرم وضعش خوبه فقط شرایط جوری شد ک مستاجر نشستیم وگرنه وضع پدرشوهرم ...

قربونت عزیزم دخترت به وجود همچین پدر و مادری افتخار خواهد کرد 😍♥ پس تلاش کنید ان شاالله یه خونه خیلی خوب به زودی میخرید و صاحب خونه میشید. 

الهی همه مستاجرا صاحب خونه بشن آمین🌹

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
مثل سنگ ریز یا شن هست عیار ۹۹۵الان گرمی ۱۱۳ تا ۱۱۶ تومانمثل طلا رشد میکنه ولی حباب ندارهو چون تو تکن ...

من تو یه طلا فروشی دیدم شمش نقره این همونه؟

ذهنم درگیر بود که خریدش واقعا ارزش داره یا نه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
قربونت عزیزم دخترت به وجود همچین پدر و مادری افتخار خواهد کرد 😍♥ پس تلاش کنید ان شاالله یه خونه خیل ...

خیلی مممون دورت بگردم😍

انشالله شماهم هر خاسته و ارزویی داری بهش برسی قشنگم🩷🩷

دعای هرشبم

الهی امین🤲

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

ببین چرا اینقدر خودتونو سختی می‌دین 

میگین نمی‌خورم نمیپوشم هدف مگه خونه خریدن نیست یعنی یه سال دیگه فشار؟

خونه بحرین و از اول کوچولو کوچولو شروع به خرید طلا کنین آدم مگه جمع نمیکنه برای راحتی خودش 

اینجوری طمع کنی آخرش ضرره اگه راحتی خودتو خانوادت رو در نظر نگیری اونم با این شرایط سخت

معلومه که خونه مهم تره 

هیچی از سقف بالاسر مهم تر نیست

من خودم خونه خوب داشتم طلاهام رو فروختم ماشین و هرچی داشتیم فروختیم کلی هم زیر قرض رفتیم که بریم ی خونه خیلی بهتر بخریم 

هیچی بهتر از ملک نیست

به این فکر کن دور از جان تو دور از جانت خدای نکرده اتفاقی افتاد و نبودی بعد یه زن دیگه بیاد وارد زندگیت بشه و عین آب خوردن از امکاناتی که با سختی کشیدن تو بدست اومده استفاده کنه پس تو کی میخوای استفاده کنی از اینا خدا بهت سلامتی بده انشالا استارتر❤️

ببین چرا اینقدر خودتونو سختی می‌دین میگین نمی‌خورم نمیپوشم هدف مگه خونه خریدن نیست یعنی یه سال دیگه ...

اره واقعا میدونم ک یه سال سخت دیگه پیش رومه

نمیدونم فکر میکنم بااینکارا حداقل ی باری از دوش همسرم برمیدارم

طفلی میبینم همش زیرلبی با خودش حرف میزنه ، باخدا حرف میزنه

خیلی مستاجری بهش فشار اورده

کسی هم نیس دستشو بگیره

گلم یعنی میگی باهمین پول ی خونه بخریم

بعدا دوباره طلا بخریم پس انداز کنیم?

من تو یه طلا فروشی دیدم شمش نقره این همونه؟ذهنم درگیر بود که خریدش واقعا ارزش داره یا نه

شمش نه

شمش خرید و فروشش سخته 

فقط بگو ساچمه ۹۹۵ میخوام

ساچمه ترک هم هست قیمت تقریبا ۳۰ ۴۰ درصد بالاتر 

ولی جای مطمئن ساچمه ایرانی میتونی بخری

اره واقعا میدونم ک یه سال سخت دیگه پیش رومهنمیدونم فکر میکنم بااینکارا حداقل ی باری از دوش همسرم برم ...

شک نکن خونه بخر که سقف بالاسره 

خوشت میاد منت صاحبخانه رو بکشی 

مستأجری خیلی آدم رو عقب میندازه به جای اجاره خونه پولشو برای خودت طلای کوچیک بخر سکه پارسیان یک گرمی اصلا هرچی