2777
2789
عنوان

ب نظرم بارداری بعد از چهل سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 71 پست
چقدر شما بی عقلیمن منظورم مادر و پدرای بود که قبلاً مادر و پدر شدنبعد بازم سر ۴۰.۵۰ سالکی دنبال بچه ...

دقیقا منم حرفم همینه. مادر من بچه داشت هم دختر هم پسر اونم زیاد. دیگه منو میخواست چیکار

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
چی بگم واقعایه سری حرفاشون خیلی عجیبهخصوصا توو این دوره که اکثر دهه شصتیا تازه دارن ازدواج میکنن

من منظورم مجردای که تازه ۴۰ سالکی ازدواج میکنن نبود

خیلی خوبین🤣🤣یکم خندیدم مرسی👌🏻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خانما منظورم ب بارداری اول نیست.... بارداری چندم منظورمه بیشتر از سه تا... شاید بد گفتم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
چی بگم واقعایه سری حرفاشون خیلی عجیبهخصوصا توو این دوره که اکثر دهه شصتیا تازه دارن ازدواج میکنن

یه سوال

چرا اکثر دهه شصتیا تازه دارن ازدواج میکنن؟ یا مطلقن؟

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

دقیقا منم حرفم همینه. مادر من بچه داشت هم دختر هم پسر اونم زیاد. دیگه منو میخواست چیکار

باز خداروشکر استارتر منظور منو متوجه شدم

آره واقعا تو این جور مواقع به همه فکر میکنن جز اون بچه که وقتی به دنیا میاد مادرش ۴۵ سالشه پدرش ۵۰ سالش😑😑😑

میاد یه چیزی گفته باشه فقط ،از ادبش معلومه تو چه خانواده ای بزرگ شده 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

من منظورم مجردای که تازه ۴۰ سالکی ازدواج میکنن نبودخیلی خوبین🤣🤣یکم خندیدم مرسی👌🏻

برو دوباره پستتو بخون

قبل حرف زدن هم جمع نبند اول توضیح بده

قرار نیست زندگی آدما مثل هم باشه

چقدر شما بی عقلیمن منظورم مادر و پدرای بود که قبلاً مادر و پدر شدنبعد بازم سر ۴۰.۵۰ سالکی دنبال بچه ...

ببین من منظورم شما نبود کلی گفتم اینجا یه جوری حرف میزنند  که آدما رو دلسرد میکنند. بعدم اون کسی که میخواد دوبار بچه بیاره ممکنه شرایطش رو داشته باشه نسخه ای نیست که برای همه پیچیده بشه.

منم قبول دارم بهترین دوره بچه دار شده دهه بیست زندگیه اما هرکسی شرایط خودشو داره

برو دوباره پستتو بخونقبل حرف زدن هم جمع نبند اول توضیح بدهقرار نیست زندگی آدما مثل هم باشه

شما اول تاپیک رو میخوندی

منظور استارتر هم مثل منظور من بود 

کلا برعکس متوجه شدین

باز خداروشکر استارتر منظور منو متوجه شدمآره واقعا تو این جور مواقع به همه فکر میکنن جز اون بچه که وق ...

آره من خودم بد گفتم باید از اول مینوشتم ک منظورم به بارداری چندمه نه اول

یه سوالچرا اکثر دهه شصتیا تازه دارن ازدواج میکنن؟ یا مطلقن؟

اکثرا سرگرم درس خوندن و کار کردنن

مطلقه ها رو نمیدونم حتما باهم نساختن که البته توو تمام سنین و دهه ها این قضیه صدق میکنه

ببین من منظورم شما نبود کلی گفتم اینجا یه جوری حرف میزنند که آدما رو دلسرد میکنند. بعدم اون کسی که ...

درسته هر کس شرایط خودش داره

ولی باید به اون بچه که میاد هم فکر کرد

حتما یه چیزی میدونن که میگن سن بچه آوردن ته تهش تا ۳۵ سالگی

حالا هر چند تا میخوای بیاری

نه اینکه مثلا سه تا بچه آوردی هر کدوم باید الان نوه هات دستت بگیری

ولی میری بچه میاری . بچت یک سالشه تو که مادرشی ۴۲ سالت

ما که اختلاف سنی هامون با پدر و مادر زیر ۲۰ سال بود وضعمون اینه . اصلا از هر کی بپرسی میگه مادر و پدرم درکم نمیکنه منو نمی‌فهمه

چه برسه به ۵۰ سال اختلاف سنی