2777
2789
عنوان

ب نظرم بارداری بعد از چهل سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 71 پست
میاد یه چیزی گفته باشه فقط ،از ادبش معلومه تو چه خانواده ای بزرگ شده

چی میگی؟

تو تاپیک یه نفر دیگه یه نفر اومده نظر داده

واسه چی میای میگی سرت تو .. مردم نباشه؟

مگه من نظرم رو تحمیل کردم بهت که میای توهین میکنی

خود درگیرن بعضیا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باز خداروشکر استارتر منظور منو متوجه شدمآره واقعا تو این جور مواقع به همه فکر میکنن جز اون بچه که وق ...

تاپیک زدم اصلاحش کردم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
درسته هر کس شرایط خودش دارهولی باید به اون بچه که میاد هم فکر کردحتما یه چیزی میدونن که میگن سن بچه ...

دقیقا کی گفته؟؟مگه شما از زندگی همه خبر داری؟؟

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

چی میگی؟تو تاپیک یه نفر دیگه یه نفر اومده نظر دادهواسه چی میای میگی سرت تو .. مردم نباشه؟مگه من نظرم ...

دهنتو ببند لطفا ،دیگه ریپ نزن ،بی شخصیتی جوابتم نمیدم،انشالله برات پیش بیاد تا حرف دهنتو بفهمی

الهی مرا آن ده که آن به ... 

درسته هر کس شرایط خودش دارهولی باید به اون بچه که میاد هم فکر کردحتما یه چیزی میدونن که میگن سن بچه ...

اره ازدواج تو سن بالا این مشکلات رو داره.

اما متاسفانه وضعیت جا معه داره اینجور پیش می‌ره که دیر ازدواج میکنندو..

ولی از اون طرفم دیدم که توی این دوره خیلی مردم به خودشون میرسن واگاه تر وبروز تر هستن

دهنتو ببند لطفا ،دیگه ریپ نزن ،بی شخصیتی جوابتم نمیدم،انشالله برات پیش بیاد تا حرف دهنتو بفهمی

اونی که اولش اومده ریپ زده تویی

من نظرم رو تو تاپیک یه نفر دیگه دادم و رفتم

تو ریپ زدی گفتی سرت تو .. مردم نباشه

که دقیقا خودت این کاره ای . سرت تو .. من بود که ریپ زدی

کسی که اول بدون دلیل توهین می‌کنه بایدم توهین بشنوه

انشالله برای خودت پیش بیاد که ندیده و نشناخته نفرین می‌کنی 🤣✋🏻

من بچه آخرم و مامان بابام سنشون بالاس .‌با جون و دل کاراشون رو انجام میدم ..زندگی بدون اونها رو نمیتونم تصور کنم ...اتفاقا تو این سن خیلی گوگولی هستن ..پدر مادر تو دنیا فقط ی دونه س و تکرار نشدنی

اونی که اولش اومده ریپ زده توییمن نظرم رو تو تاپیک یه نفر دیگه دادم و رفتمتو ریپ زدی گفتی سرت تو .. ...

متاسفم برات مجبورم کردی دم اذان چی بهت بگم . دیگه جوابتو نمیدم ،نادان نادان باقی میمونه حتی اگه چند نسل تولید مثل کنه

الهی مرا آن ده که آن به ... 

یه جوری میگین اشتباه انگار که همه غلط میگن شما درست میگینخیر حقیقت رو گفتن . شما هم ندیده قضاوت علکی ...

من این حرفو نمیگم اول که ما کل خانوادمون تو همین سن بجه‌دار شدن بعدم همه‌ای وجود نداره فقط شما داری این حرفو میزنی

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)