2777
2789
عنوان

ب نظرم بارداری بعد از چهل سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 71 پست
متاسفم برات مجبورم کردی دم اذان چی بهت بگم . دیگه جوابتو نمیدم ،نادان نادان باقی میمونه حتی اگه چند ...

من مجبورت کردم ؟

تا قبل اینکه پیامم رو جواب بدی اصلا پیویت رو ندیده بودم

همچین عکسی اصن ندیده بودم تو نی نی سایت

یادت باشه نیای به مردم بپری

نه تاپیک تو بود نه با تو بودم.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مجبورت کردم ؟تا قبل اینکه پیامم رو جواب بدی اصلا پیویت رو ندیده بودمهمچین عکسی اصن ندیده بودم تو ...

خودت میدونی و خدای خودت .دیگه ریپ نزن

الهی مرا آن ده که آن به ... 

خب دلیل نمیشه چون خانواده شما اینطوری انبقیه هم این مدلی باشنمن هر کس دیدم تازه با اختلاف ۲۰ سال شاک ...

دیگه ریپ نزنید لطفا دوست ندارم بحث کنم

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

به همچنینراستی یادت بمونه روزه گرفتن فقط به بستن دهن و آب و غذا نخوردن نیستتوهینم باطلش می‌کنه ✋🏻

به تو اصلا مربوط نمیشه ...👎 عجب سیریشی هستیا

دقیقا

اون بچه چه گناهی کرده مثلا اوج جوونیش باید از مامان بابای پیرش مراقبت کنه 

اصلا موافق نیستم هرچیزی زمان داره

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
فضول بدبخت سرت تو کو.ن مردم نباشهکه یه نمونش الان بودهمونجا بمون جات راحته 🤣👌🏻

خوبه چند بار دیگه جلوی آیینه با خودت تکرار کن ،خوب یاد گرفتی درستو 🤣🤣

خواهرم ۳۴ ازدواج کرد بچه اولشو ۴۲ اورد

مادر خودم ۴۳ ازدواج کرد من (بچه اولشم) ۴۸ اورد

خواهر اولم باهم دوقلوییم

خواهر دومم ۴۹  اورد.

و هممون همیشه خوشحال و راضی بودیم این سایت اولین جاییه میبینم زیر ۳۰ ازدواج میکنن و سن ۳۵ و ۴۰ رو واسه بچه پیر میدونن. اینجا فرهنگ عجیبی دارن. 

خواهرم ۳۴ ازدواج کرد بچه اولشو ۴۲ اوردمادر خودم ۴۳ ازدواج کرد من (بچه اولشم) ۴۸ اوردخواهر اولم باهم ...

الان چند سالته؟ مادرت چند سالشه؟ زنده باشید

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.