2777
2789

بچه اولش دختره ایناقوم وقبیله ای هلاک پسرن وقتی فهمیدن دختره اصلاخوشحال نشدن طبق حرفاشون فوری اولی خیلی کوچیک بوداقدام کردالان پسرش بدنیااومده 3ماهشه دختراولشم 2سال بعدتاواردخونه شدسذیع اسپنددودکردچرخوند😐😐خب همونوصدقه بده براچشم نظرخیلی زشته اونم توجمع فک میکنه ولیعهدزاییده این حجم ازبی عقلی رودرک نمیکنم اگه بچه عزیزچی یه باربرادخترت توجمع اسپنددودنکردی😐

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید عادت داره منم بچم کوچیکه ی وقتا فکر میکنم هوای خونم تمیز نیس اسفند دود میکنم هوا عوض شه

خونه مادرش بوداونم توجمع نه براتمیزی نبودمطمئنم

یکی بود خونه خریده بود حدودا ۴۵ متر بود فکر کنم یه آپلرتمان فوق العاده کوچیک فامیل رفته بودن خونه نویی .مادرشوهرش گفت اسپند دود کن اونم از خدا خواسته بلند شد دود کرد من تازه فامیل شده بودم شاخ درآوردم .خیلی زشته واقعا

خانواده همسر منم همینقدر بیشعور هستندبی ادبی مسموم هم بشن میگن چشم خوردیم

خب معمولابراچشم نظرصدقه میدن نه که توجمع اسپنددودکنی دوربچه ات که چی

اوووف از حرکتا زیاد دیدم خصوصا چون من بچه ندارم فکر میکنن چشمای اونایی که بچه ندارن اشعه داره میخوره به بچه هاشون، یهو پودر میشه ،با اسفند دود کردن جلو اشعه رو میگیرن😑

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید

خاک تو سر همچین زنایی که انقدر حقیرن ، منم تو خانواده ای که عقده پسر دارن بارداری بدی رو گذروندم و کلی حرف شتیدم اما انقدر گفتم دخترم فرشته مهربونه و عاشقشم و آرزوم بوده دختر دار شم و هرکی پسر میخواد خودش بره پسر بیاره که همه دهنشونو بستن اقلا جلو خودم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
اوووف از حرکتا زیاد دیدم خصوصا چون من بچه ندارم فکر میکنن چشمای اونایی که بچه ندارن اشعه داره میخوره ...

ببین اون جمع همشون پسرداشتن الامن بنظرم حرکتش خیلی زشت بودهنوبه زمین نشست فوری اول اسپنددودکرد😐

خاک تو سر همچین زنایی که انقدر حقیرن ، منم تو خانواده ای که عقده پسر دارن بارداری بدی رو گذروندم و ک ...

ایناقومی همینن حالابع زمین بگیرازراه رسیدی الان کسی شاهزادتوفوری چشم نکردکه😐