2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برنامه ریزی کن بخون من الان دارم بعد ده سال ادامه میدم با چه سختی قدر لحظاتت رو بدون

منم بعد ده سال دارم ادامه میدم تازه خوانوادمم مخالف بودن به زور ثبت نام کررم تا ترم اول خوب بودم الان بیکار و بی عار ولی نمیخونم 

چون ساعت ۳ بجا اینکه خواب باشی فردا انرژی داشته باشی برای خوندن تو نینی سایتی😂

چطوری خوابمو تنظیم کنم دارو خواب خواستم یه بسته چن روزی بخورم خوابم تنظیم شه ندادن تقزیبا یه ماهه اینطوری شدم 

چطوری خوابمو تنظیم کنم دارو خواب خواستم یه بسته چن روزی بخورم خوابم تنظیم شه ندادن تقزیبا یه ماهه ای ...

اگر ظهر ها میخوابی چند روز تحمل کن نخواب شب زود خوابت میبره من خودم وقتی ظهر میخوابم تا کلی وقت برنامه خوابم میریزه به بهم 

اگرم ظهر نمیخوابی و وضع اینه ی قرص گیاهی برای خواب بود خالم از داروخونه گرفته بود میگفت خیلی خوبه و عوارض هم نداره اونو ببین میتونی بگیری 

اگر ظهر ها میخوابی چند روز تحمل کن نخواب شب زود خوابت میبره من خودم وقتی ظهر میخوابم تا کلی وقت برنا ...

ظهرا نمیخوام ببین یک و دو اینا میخوابیدم یه شب چت کردم تا صبح از اون روز بیخواب شدم مامانم ایمام همش برا سحر و اینا پامیشن بیخوابم میکنن بدتر 

فقط چن روز زود بخوابم عادت میکنم اما داروخونه بهم قرص نداد 

منم بعد ده سال دارم ادامه میدم تازه خوانوادمم مخالف بودن به زور ثبت نام کررم تا ترم اول خوب بودم الا ...

بخون هدف تعیین کن کم‌کم قدم بردار الکی وقت و پول تو هدر نده بهترین راه استقلال مالی هست با درس خوندنت به جایگاهی برس که  خودت رو سربلند کنی

گوشی و فضای مجازی برای این اختراع شدن که بازدارنده ما باشن از همه چیز زندگی