2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 243678 بازدید | 961 پست
چقدر توقعاتتون عجیبه نیومده سه دنگ خونه میخواید شایدم من خنگم چی بگم والا🫠

خدا نکنه شما خنگ باشی

پسره ساده اس

زحمت ی عمرشو ب کسی ک نیامده میخاد بده

مردمم زرنگ شدن همونه دختر میمونه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر توقعاتتون عجیبه نیومده سه دنگ خونه میخواید شایدم من خنگم چی بگم والا🫠

بله منم سه دونگ خونه خواستم توی مهریه.   

۶ دونگ خونه رو زد به نامم. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

ببین نظرم اول کار شما اشتباه بوده که باز اون چهار تکه اضافه کردین خب پسره حق داشته بهم بریزه فک کرده شما حسابگر و خیلی مادی هستین و اونو در نظر نمی‌گیرین و فقط به منافع خودتون فک میکنین و کار اونم اشتباه بوده که بدون حرف و نظرش یهو پیام داده و رابطه و خواسته تموم کنه بدون اینکه به این فک کنه خب تقریبا همه چی تمومه حرف زدین خرید کردین و احساس مشترک بینتون رد و بدل شده بنظرم این قضیه ارزش اینکه با هم حرف بزنین و بتونین حلش کنین رو داره 

حالم خیلی بده دست خودم نیست این چرا با من اینجوری کرد ما انقد خوب بودیما ی هو ۵روز مونده ب خواستگاری ...

عزیزم درکت می کنم تجربه مشابه دارم 

انگشتر خریدیم حلقه خریدیم و لباس 

و همه چی اوکی بود 

طرف با مهریه ۱۱۴ تا موافق بود 

یهو دو سه روز مونده بود به خواستگاری که نشون رو بدن 

طرف بهم زد و گفت فقط چهل تا سکه عندالاستطاعه 

منم خیلی حالم بد شد و کلا کنسل شد و از طرفی آبروم توی فامیل رفت با این انتخابم 

گرچه بعدها طرف پشیمون شد من دیگه قبولش نکردم 

ادم باید منصفانه باشه. من از طرفم انتظارات بالا ندارم طرف هم نباید دنبال جبران همه کمبود هاش از پسر ...

بله شما درست فکر میکنید بعضیا هم میگن جهاز کامل ولی مهریه باید کم باشه .... بگذریم بنظر من هیچکدوم از اینها زندگی رو نمیسازه که سرشون بحث میشه و یک امر خیر و مقدس به هم میخوره

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

اگه ازادی هست اونم حق داره نظر بده . اگه نیست تو هم حق نداری در مورد دیدگاه اون نظر بدی.

برو کامنتشو بخون!رسما نوشته چون شب عذاس شماها وقیح هستید ک قرار خاستگاری دارین!!

مشکل امثال شما اینه به حدی مغزتون بستس که حرف یک ثانیه پیش خودتونم تکذیب میکنید 

اون یکی عروس چندساله عروسشون شده؟شرایط ازدواج الان خیلی متفاوته با چندسال پیش اگه واقعا دوسش داری و ازهر جهت خوبه باهاش راه بیاین

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
سلام بله

عزیزم خب بگین چیکار باید کنم

من مدتهاست به یکی از همکارام علاقه دارم.کم کم داره میشه ۱سال.دیدنش حتی از راه دور ،حتی دیدن سایه ش و اینکه بدونم از مسیری که میرم،رد میشه،حالم رو خوب میکنه.هرروز دعا میکنم ببینمش،شده در حد یه احوالپرسی ساده م باشه به همین قانع م.هرروز با شوق دیدنش بیدار میشم اماده میشم و میرم سرکار به امید اینکه چند ثانیه م شده ببینمش فقط.اما همیشه ی خدانگرانم،نگران اینکه  ازدواج کنه،اینکه اصلا من تو مخیله ش نگنجم،نگران اینکه یه درصدم بهم فکر نکنه.این امیدو ناامیدی داره خیلی اذیت م میکنه.امیدوارم یه روزی برسه بیام اینجا و بگم اونیکه میخاستم شد،خواهش میکنم،برام خیلی دعا کنین این دیگه تنهاچیزیه که از خدا و ازاین دنیا میخام.بماند به یادگار۲۰دیماه۱۴۰۳

بیشتر ببینید
الآنم خیلی ناراحتی نداره . بگو خب راجبش حرف می‌زنیم اینجوری منو میخواستی که بخاطر چهارتا وسیله سریع ...

این خیلی خوب بود

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  

سلام 

فقط ص ۱ و ۲ رو خوندم 

عزیزم اصلا تصور کن کسی خواستگاریت نیومده یا اینکه فکر کن در طالع و قسمت هم نیستین 

به جاش هر وقت قصد ازدواج داشتی : من در تاپیکم : این نذر رد خور نداره : چله های گشایش بخت گذاشتم ( یا همه رو انجام بده‌ یا مهمترینشو : مهماش ایناس : یس ۴۰ روز جدا 

( ختم یس نخودکی جدا ) 

؛ حشر ؛ حدیث کساء‌ ؛ دعای معراج  دعای یستشیر پشت سر  هم‌‌ ( ۴۰ روز ) 

نذر حنای جناب قاسم ع ؛ نذر شب تولد امام حسن مجتبی ع ؛ 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی بنداز پنجشنبه یا یکشنبه { شب پنجشنبه یا شب یکشنبه هم میشه ====  که اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش از روز دوم تا آخرِ آخر مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی .

روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ؛ روز محاقِ ماه ( ۳ روز آخر ماه قمری ) ؛ روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ؛ روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن . 

اگه وسطای خام مورد یا موردای مناسبی اومد ختم رو رها نکن 

متاسفانه دلم طاقت نیاورد زنگ زدم

مردی که از همین الان بهانه جو و دمدمی مزاج باشه همون بهتر زنش نشی حرص چیو میخوری برو خداتو شکر کن که طرفو بهت نشون داد..آخه این مشکل حادی نبوده ک نشه حلش کرد قشنگ معلومه تاقچه بالا میزاره

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی باید سکوت کرد تا اصالت بجای تو حرف بزند...