2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 244805 بازدید | 961 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی اگه دوسش داری 

باید در جوابش میگفتی 

اوکی اگه شما حس خوبی نداری اون ۴ تا ایکه وسیله اصلا ارزش نداره ک تو بهم بریزی 

ما خودمون میگیریم 

شما با توجه ب رسم خودتون اصلا نباید اینو مطرح میکردین 

من به امید زنده ام ☘️

آره دیگه هیچی نمیگم میگم ک اگر زنگ زدن بزرگترا صحبت کنن

به نظرم شما كه در نهايت حرف پدرت ملاك بود نبايد در اين مورد باهاش صحبتي ميكردي و حساباش رو به هم ميريختي 

حالا كه صحبت كردي بايد به پدرتم نظرت رو ميگفتي

من به آقا تا حدودي حق ميدم، الان حس ميكنه زرنگ بازي درآوردي اول كار

انشالله که هرچی خیره همون پیش بیاد ولی اگه بهم خورد ناراحت نباش حتما خیری هست دفعه بعد خودت چیزی نگو بگو بزاریم به عهده بزرگترها 

چندتا بزرگتر دعوت کنید بشینن به صحبت انشالله کم وزیاد میکنن 

الان مد شده میگن خودمون ولی کار اشتباهی ما سر جشن خواهرم همین کار رو کردیم خودمون صحبت کردیم پدر داماد زد زیر حرفش مهرشو کم کردن ولی سه دنگ خونه وپنج تا سکه مهرش شد حالا خواهرم شغل خوب و رامد عالی داره ولی پسره نه ما بخاطر سن خواهرم که رو به بالا بود واینکه تالار رزرو  کرده بودن وفامیل خبر داشتن مجبور شدیم بپذیریم ولی خدارو شکر خوشبخت هستن حالا انشالله شما هم بسپرین بزرگترها 

قشنگ معلومه میخواستید بدوشید ،چند بار حرفتون عوض کردید چه خبره ۱۱۴سکه خوبه دیگه سه دنگ خونه چی بود و یا وسیله چوبی خودش کلی میشه ،لابد همه مراسم رو هم داماد یبگیره ،خوب عاقل بوده رفته ،خیلی زرنگ تشریف دارید