2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 244806 بازدید | 961 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جناب مهریه رسمه همونطور که جهیزیه رسمه ولی زمانی وجود نداره که خانواده دوطرف به توافق برسند . باید ب ...

مگه میبخشن؟ الان خیلی ها هم مهریه میخان هم حق طلاق و حق حضانت. شما فقط حق های زن ها رو نبین. اسلام به مرد ها هم یه سری حقوق داده اگه دنبالش نیستن به خاطره اینه میخان زندگی کنن

بنظر من پسره حق داره شما هی حرفتونو عوض کردین و هی بیشتر کردین مهریه رو...هرکس باشه حس بدی میگیره ... وقتی شما رسم نداشتین وسایل بزارین نباید میگفتین. یا هم اصلا از اول نمیگفتین که رسم ندارین 

دوستان برم بیرون یا نه

برو بیرون باهاش حرف بزن سر همون حرف اولتون باشید با این تورم اونم گناه داره و اینکه دارین ازدواج میکنید معامله نیست.وقتی گفتین رسم نداریم پس وسیله هارو بیخیال بشین.بزارین اعتماد بینتون باشه.الان ی جوری شده مردا میترسن ک جی قراره سرشون بیاد بزار این اعتماد رو داشته باشه ک قرار نیست بعد عقد عوض بشی.

حق با آقا هست 

نباید حرف عوض میکردین 

حس اعتماد میره و آدم یجوری میشه 

به نظرم کوتاه بیاین 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
ظالمانه چیدن. من به خاطر مهریه و انتظارات بیشتر از حد خیلی دخترا مجرد موندم. اگه داداش خودشون ازدوا ...

خیلی ها هم هستن که کنار میان به هر حال درست میفرمایید...

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

گفتش بیا بیرون همو ببینیم خانوادم نمیزارن چیکار کنم ب نظرتون

با پدرت مطرح کن واجازه بگیر وبرو

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

خیلی ها هم هستن که کنار میان به هر حال درست میفرمایید...

ادم باید منصفانه باشه. من از طرفم انتظارات بالا ندارم طرف هم نباید دنبال جبران همه کمبود هاش از پسر مردم باشه باید زندگی رو ساخت