2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 245203 بازدید | 961 پست

منم مهریم ۱۲۴تا سکه با سه دنگ خونه و ۲۰مثقال طلا بود+خرید نصف بیشتر جهیزیه من فقط مبل وقالی و ظرف وظروف گرفتمم بقیش شوهرم گرفت همه رو+عقد توی تالار وعروسی هم کامل برعهده شوهرم بود خانوادم یه قرون کمک نکردن

حقیقتش بخوام بگممم پشیمونم شوهرم خیلی توفشار افتاد بخاطر سختگیری های خانواده من درصورتیکه خانواده من جهیزیه رو توان داشتن کامل خودشون بدن

از منی که این راه رو رفتم به شما نصیحت بااینکه کوچیکترم ازت بخدا ارج وقرب واحترام ب اینچیزها نیست کاش خودتو چشم ودل سیر نشون بدی اون مرد بیچارهم گناه داره تو این گرونی

باپدرت صحبت کن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقا اینا رو وظیفه پسر میدونن . واقعا پول چی رو دارن حساب میکنن

حق باشماست بخدا پدرمادراون پسر خیلی الان سختشونه

به حد کافی چون اسمش پسره الان بحث مهریه خونه هست

ولی هرکی اینومیبینه اونقدر طرف مقابل تو فشارنذارین زندگی مشترکه جفتتون باهم بسازین باهم درست کنین باهم بخرین

الان نشد یه سال دیگه

بخدا بچه مردمم حق داره.ظلم نکنی به پسرمردم

AGIKAY

مگه من گفتم چرا عذاداری میکنی یا عذاداری نکن؟؟من دخالت تو زندگی و عقیدت نکردم.توهم بشین سرجات سرت تو ...

اگه ازادی هست اونم حق داره نظر بده . اگه نیست تو هم حق نداری در مورد دیدگاه اون نظر بدی. 

حق باشماست بخدا پدرمادراون پسر خیلی الان سختشونهبه حد کافی چون اسمش پسره الان بحث مهریه خونه هستولی ...

ظالمانه چیدن. من به خاطر مهریه و انتظارات بیشتر از حد خیلی دخترا مجرد موندم.  اگه داداش خودشون ازدواج کنن از دختر مردم انتظار شون متفاوته و 14 تا رو هم زیاد میدونن 

جهیزیه که وظیفست باید بدن خودمم اگه بخوام زن بگیرم جهیزیه باید تمام و کمال بدن ولی خب مهریه کم‌باشع ...

شما مثل عموی من هستی اونم بالای چهل سالشه قیافه ای هم نمونده براش ولی خیلی حرفای تهوع آور داره واسه ازدواج.  

البته اون درخواست دوستی به خانم متاهل نمیده ها. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید

اسی بگو واسه اینکه بعدن اختلاف پیش نیاد پدرت گفته که فرقی بین جاری ها نباشه گفته..ولی وقتی انگشتر گرون برداشتی این‌چند قلمم خودت میخریدی

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

خانوادمم همینو میگن

چه عجیبین. 

اصولا اول میان قرار مدار میذارن سنگ هاشونو وا میکنن بعد میرن دنبال خرید لباس و طلا .

حالا انگشنرت چقدر شده مگه ؟

بعدشم پسری که اول راه با این مساله به این کوچیکی جا بزنه فردا تو زندگی میخواد چی کنه.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

من جای تو بودم حتی پشیمونم میشد میومد دیگه قبولش نمیکردم من رابطه ۵ سالم کات شد بهم‌خیانت کرد گرفتم ب‌کتفم چون اون بالا سری صلاح بنده هاشو خیلی بهتر‌میدونه توهم غصه نخور حتما خیریتی بوده کسی ک بخوادت واسه ۴ تا وسیله همه چیو ب هم‌نمیزنه اگه واسه خودت ارزش قائل باشی دیگه قبولش نمیکنی

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
اخه داستان اینه یه عده فمنیست اسلامی هستن. هم حقوق برابر میخان هم مهریه و نفقه. ادم نمیدونه چی بگه

جناب مهریه رسمه همونطور که جهیزیه رسمه ولی زمانی وجود نداره که خانواده دوطرف به توافق برسند . باید بدونید که مهریه و نفقه در اسلام حق زن هست و کسانی هم که مهریه نمی‌خوان یعنی به شما لطف میکنن و از حقشون میگذرن . 

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است