2777
2789
عنوان

دوران اقدامممممم😅

205 بازدید | 14 پست

خانما دوره‌ای که دارم اقدام میکنم چه چیزایی نباید بخورم یا چیا باید بخورم؟ امروز بدجور هوس قرمه سبزی کردم میتونم بخورم؟ یا چون میگن قاعده آوره و در زمان بارداری باعث سقط و اینا میشه نخورم بهتره؟ 

هنوز جنینی وجود نداره راحت و بیخیال باش هی به این فکزنکن این خوبه این بده تا زمانی که پریودیت عقب بیوفته، راز باردار شدن همینه بیخیالی

ابنا تحربه هایی که ازهمین سایت جمع کردم😁

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بخورحتی دوهفته اول بارداری جنینی نیست چه رسدبه الان که اقدامی 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

اصلا اینطور که فکر میکنی نیس انقدر بخودت سخت نگیراین استرس خودش باعث عدم باروری یا بعدش سقطه من تو بارداری همه چی میخوردم  ولی کم هیچی نمیشه تو که هنوز تو اقدامی

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
اره درسته از امروز دیگه بیخیالللللللل😅

ان شاالله به سلامتی باردار بشی عزیزم

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

عزیزم همه چیز بخور تا وقتی که پریودیت عقب نیفتاده تنها چیزی که نخور آب زرشک و زرشک زیاده چون خیلی قائده آوره و باعث سقط میشه..اصلا هم استرس نداشته باش..از امروز هم اگه جنسیت براتون فرقی نداره و حساسیت ندارید هر روز صبح خودتو شوهرت صبحانه نون تستِ جو کره بادام زمینی و خرما یا چهار شیره و موز و گردو درست کن بخورید به همراه شیر یا شیرو عسل نوشه جان کنید برای باروری عالیه..شوهرتم نیم ساعت قبل رابطه یه اسپرسو بخوره اگه براش بد نیست 

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️