2777
2789
گلم برو اینا ی کانال خصوصی بزن برا خودتو امام زمان اونجا از آقا کمک بگیر یقین داشته باش همه چی درست ...

بریدم دیگه حوصله هیچیو ندارم کم مونده مردن برادرزاده شوهرمم بندازن گردن من

من اصلا توقع زنگ زدنشو نداشتم و ندارم

در هر حال شوهرت الان عصبانیه 

حق میدم ناراحت باشی اما حرفش رو جدی نگیر 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر قدرم عصبی باشه چیکار به بچم داره این چند وقت یه چشمم اشکه یه چشمم خون همین الانم با گریه دارم مین ...

وای وای وای 

دختر اونا هم الان داغدارن یکم درک کن

هم زن داداشت هم شوهرت…

به جا درک کردن انقد کل کل نکن باهاش 

اون میگه تو سکوت کن تو کوتاه بیا حداقل یه مدت تا حالشون بهتر شه

تو خودتم هی اتیشو روشن میکنی

ول کن سر ب سرش نزار 

وای وای وای دختر اونا هم الان داغدارن یکم درک کنهم زن داداشت هم شوهرت…به جا درک کردن انقد کل کل نکن ...

مامانم براشون حلوا پخت نفرینش کردن دستش شکست خودم ده روز کاراشونو کردم اینم دستمزدم حالم دیگه از همشون بهم میخوره

بریدم دیگه حوصله هیچیو ندارم کم مونده مردن برادرزاده شوهرمم بندازن گردن من

ببین اونا الان از اونور افتادن شما باید سیاست بخرج می‌دادی میگفتی اتفاقا چند بار زنگ زدم نگرف اتفاقا حتما میزنم بعدشم زنگ میزنی و فقط حالشو می‌پرسیدی شوهرت الان پیش اوناست جو اونجا اثر گذاشته شما آروم و با سیاست رفتار کن، صبوری کن و بحث نکن بذار داغشون سبک بشه بعد

ببین اونا الان از اونور افتادن شما باید سیاست بخرج می‌دادی میگفتی اتفاقا چند بار زنگ زدم نگرف اتفاقا ...

حال امشبمو حلالشون نمیکنم حتی شوهرم دلم خیلی شکسته اگه خدایی باشه باید جوابشونو بده

نآخونده نیس بچم شوهرم خیلی ذوقشو داشت دوتا تاپیک قبلیمو بخون

نظرم اینه غصه نخور برا خودت راحت باش. به کتفت حرفاش. کسایی مثل شوهر شما اتفاقا به بچه بیشتر احتیاج دارن. این طور بیشتر پابند خانواده میشن. مطمعن باش قدرتت با بچه بیشتر میشه ولی سیاست داشته باش. زبونم بریز لازم نیست بری کلی براشون کار کنی. همون زبونی بگی روم حساب کنید و شریک غمتم و... کافیه

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست