2777
2789
عنوان

از خانوادم خیلی دلگیرم

366 بازدید | 15 پست

دو تا خواهر دارم که هر جفتشون شباهت رفتاری خیلی زیادی به پدر و مادرم دارن

ولی متاسفانه اخلاق های بد اونارو الگو کردن

بددهنی، خاله زنکی، دو رو بودن، غیبت کردن، بدخواه بقیه بودن

گاهی منو مسخره میکنن که باهاشون همراه نمیشم

دوست داشتم خواهرام مثل پدر و مادرم نشن ولی شدن کپیه اونا

تو جمع خانوادمون خیلی حس تنهایی دارم

بعضی وقتا با خودم میگم که نکنه این رفتارا عادیه و من دارم سخت میگیرم

نمیدونم ...

نه این صفات عادی نیست 

تو آدم خوبی بودی که بین بقیه خانوادت این رفتارارو الگو قرار ندادی

بنظرم بعد از این همه سال دیگه باید شناخته بازیشون و بدونی چطوری باهاشون رفتار کنی 

فقط همیشه از حقت دفاع کن در مقابل چنین آدمایی

یه دختر تلاشگر که قراره سال۱۴۰۴ دانشجو پزشکی باشه  

نه این صفات عادی نیست تو آدم خوبی بودی که بین بقیه خانوادت این رفتارارو الگو قرار ندادیبنظرم بعد از ...

همیشه سعی میکنم که از حقم دفاع کنم خصوصا در مقابل با مادرم

چون خیلی با حرفاش منو ناراحت کرد

ولی سکوت خواهرام در برابر حرفا و توهینایی که مامانم بهم میکنه خیلی اذیت کنندس

گاهی وقتا نیاز به حمایتشون دارم ولی اونا همیشه طرف مامانمو میگیرن در حالی که اگر قبلا بحثی بین مادرم با یکی از خواهرام میشد، من سعی میکردم طرف حقو بگیرم نه صرفا طرف مادرمو

اینم بگم که مادرم متاسفانه خیلی بی منطق و نا آگاهه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانواده منم اینجورین بابام قبل فوتش وصیت کرده بود خاله بزرگم بیاد بشینه تو خونه اش. به مدت نامعلوم اینم بگم خاله بزرگم بچه نداره و شوهرش کرو لاله کلا یه زن و شوهر بی دست و پاهستن ک خونه ماشین ،طلاو ...... هیچی ندارن . بابام ازسر دلسوزی اجازه دادبیان بشینن تو خونه اش . الان مامان افریته ام زنگ زده به خاله ام گفته تو داری حق بچه های منو میخوری..... یکی نیس بهش بگه وقتی بچه هات راضی ان تو چرا خون خودتو کثیف میکنی . من الان سه ،چهار روز اومدم خوونشون . کلا سالی یکبار میام اینجا دیروز از داداشم میپرسید فطریه نفری چقده؟☹️☹️

سم خالص

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
خانواده منم اینجورین بابام قبل فوتش وصیت کرده بود خاله بزرگم بیاد بشینه تو خونه اش. به مدت نامعلوم ا ...

واقعا باید از همچین خانواده هایی فاصله گرفت‌

خوشبحالت ازدواج کردی و میتونی ازشون دور باشی

معمولا تو هر خانواده یک بچه خیلی بادرک تر و عاقل تر از بقیه اس و دقیقا اون بچه محبت کافی از پدر و مادرش ندیده و این مورد باعث سواستفاده کردن بچه های دیگه شده

بچه ها سلام...🙋‍♀️
معمولا تو هر خانواده یک بچه خیلی بادرک تر و عاقل تر از بقیه اس و دقیقا اون بچه محبت کافی از پدر و ما ...

بنظرت چطوری باهاشون رفتار کنم؟

واقعا تحملشون برام سخته

دوسشون دارما ولی رفتاراشون باعث میشه ازشون زده بشم

بنظرت چطوری باهاشون رفتار کنم؟واقعا تحملشون برام سختهدوسشون دارما ولی رفتاراشون باعث میشه ازشون زده ...

حست رو درک میکنم عزیزم اما سعی کن روی این مورد زیاد توجه نکنی و انرژی تو بزاری روی هدف های مهم زندگی و خودت رو با کار ودرس و ورزش مشغول کنی...چون غیر این فقط داری خودت رو نابود میکنی و اعتماد ب نفس رو از دست میدی 

بچه ها سلام...🙋‍♀️
حست رو درک میکنم عزیزم اما سعی کن روی این مورد زیاد توجه نکنی و انرژی تو بزاری روی هدف های مهم زندگی ...

واقعا تمام تلاشمو میکنی ولی گاهی ناموفقم تو این زمینه

مرسی بابت پیشنهادت😍

واقعا تمام تلاشمو میکنی ولی گاهی ناموفقم تو این زمینهمرسی بابت پیشنهادت😍

قرار نیس همیشه زندگی و آدمای اطرافمون مطابق میل باشن اما رفتار ما و طرز فکرمون در اختیار خودمون هست...هیچ وقت تمام توانت رو روی روابط و تحلیل اونها نزار ...آدما خیلی پیچیده آن....سرگرم خودت باش و خدا رو فراموش نکن

بچه ها سلام...🙋‍♀️
قرار نیس همیشه زندگی و آدمای اطرافمون مطابق میل باشن اما رفتار ما و طرز فکرمون در اختیار خودمون هست. ...

کلا مشکل من اینه که زیاد از حد فکر میکنم 

کاملا حرفاتون درسته ممنونم

واقعا باید از همچین خانواده هایی فاصله گرفت‌خوشبحالت ازدواج کردی و میتونی ازشون دور باشی

بخدا از زمستون دلم پرمیکشید ک بیام ببینمشون الان ک اومدم دارم میبینم اینا لحظه شماری میکنن برا رفتن من .. من شوهرم اصرار داشت ک از ایران بریم فقط و فقط و فقط فکر اینکه خانواده ام تنها میمونن  ومادرم غصه میخوره باعث شد مخالفت کنم و تو این خراب شده بمونم اونوقت اینا دارن اینجوری تا میکن با یدونه دخترشون

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!