2777
2789
عنوان

سیسمونی تمومی نداره چرا🫥مغزم رد داده دیگه اه

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 99 پست
بالای ۱۰۰ بابا اه خسته شدم الان دیوار اتاقش کچله باید ۴ تا تابلو بخرم ۱ تومن میشهسبد لباس نخریدم ۹۸۰ ...

سخت میگیری خیلی 

رو دیوار خالی باشه چی میشه مگه

ما به جز پذیرایی همه دیوارامون خالیه

فقط پولتو حروم میکنی خیلی میخوای واسه بچت خرج کنی برو با این پولا طلا بگیر واسش،واسه آیندش

بعدم واسه بچت با خودش بری هر چند ماه یه اسباب بازی بگیری خیلی بیشتر بهش کیف میده تا الان اتاقو پر از عروسک و اینا بکنی

من عاااشق زمستونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک پولمو اینجوری دور نمیریزم کاربردی ها و اصلی ها زو میخرم دوستم ک همه اینا رو خریده گفت اصلا نخری ...

وای یادم انداختی ستِ تشت و وان اینا نخریدم 

مینی واش هم بخر برای لباس هاش چون ماشین لباسشویی  لباس بیرونیامون رو میندازیم بلاخره برا بچه که حساسه زیاد بهداشتی نیس 

بلاخره زیبایی هم ملاکه  

نمیشه که نخری 

شلوغ نیس اصلا اتفاقا مینیمال پسندم

مینیمال پسندی و ۴تا تابلو برای اتاق بچه؟! 

به این مینیمال نمیگن

مینیمال به حداقل وسایل واجب و ضروری فقط میگن

حتی من که به شما میگم  نمیتونم اسم سیسمونی بچه ام رو بگذارم مینیمال 

سرویس چوب تخت و کمد و بوفه عروسک و دراور و شلف خریدمبعد موندم دست کشوها و کمد که چجور پرش کنمخودمو خ ...

ایه اومده که همه اش باید پر بشع؟!

بعد از به دنیا اومدن بچه قراره قحطی بیاد که امقدر با هول و ولا خرید میکنید؟!

سخت میگیری خیلی رو دیوار خالی باشه چی میشه مگهما به جز پذیرایی همه دیوارامون خالیهفقط پولتو حروم میک ...

طلا!

الان یه گرم طلا ۸۵۰۰ شده 

ارزش داره زیبایی و رفاه خودتو بچتو به خطر بندازی تا چس مثقال طلا بخری!

اگر برگردم عقب پول این چیزا ک نام بردی میدم برای بچم یه سکه یا یه تیکه طلا میگیرم 

طبق تجربم پسرم الان خیلی شیطونه و همه این وسایل رو جمع کردم ک آسیبی نزنه ب خودش باهاشون حتی سبد لباسی رو وارونه می‌کنه می‌ره روش و.....

واقعا این چیزا نیاز نیست اگر چشم و هم چشمی نباشع