2777
2789
خب حرفت منطقی نیستاومدی بحث کردی با شوهرت که چرا جاری زنگ نزدهبعد شوهرت با تو بحث کردهتو گفتی جاری ر ...

اول شوهرم گفت که به چه حقی به زن داداشم زنگ نزدی اگه با لحن بهتری میگفت و دعوا نمیکرد شاید زنگ میزدم اصلا

پس اگر بنا به لجبازیه بگو خودمون و خسته نکنیم، ادامه بده ببین دودش تو چشم کی میره!!

من دیگه نمیدونم داره چه اتفاقی میوفته اشکم یه لحظه بند نمیاد واقعا بریدم نمیدونم چیکار میخوام بکنم میخوام فکر کنم اما غصه نمیذاره 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اتفاقا بر عکس گفتی هیچکس اندازه من کنارشون نبود هیچکس اندازه من باهاشون گریه نکرد منم واگذار میکنم ب ...

شوهرت که گلم الکی نیومده با تو بحث کنه

تو اول اومدی بد جاریتو گفتی و گلگی کردی

اونم جاریتو که بهت ترجیح نداده بدش اومده از طرز فکرت تو این شرایط

چندسالته؟فکرکنم خیلی کم سن باشی

شوهرت که گلم الکی نیومده با تو بحث کنهتو اول اومدی بد جاریتو گفتی و گلگی کردیاونم جاریتو که بهت ترجی ...

نه بخدا نه به پیغمبر من اصلا تا اون لحظه هیچ اسمی از جاری نبرده بودم حتی به هیچکسم نگفتم که جلوی چشمم مادرمو نفرین کرد اول شوهرم اومد دعوا کرد

چرا حلوا پخته واسه پسرم

یعنی فکر کرده مادرت خوشحاله از این قضیه؟

تواست به بچت باسه عزیزم،شاید کسی داره شوهرتو پر میکنه

الان شوهرت میگه چرا زنگ نزدی بگو باشه چشم زنگ میزنم،اصلا توی بازیشون نیفت،شاید میخان جنگ اعصاب برات درست منن بچه رو از دست بدی

حرف تو بهتر بهم چسبید باز فقط میخوام یه کاری بکنم یه حرکتی بزنم

اروم بگیر عزیز من😂😂با سیاست باید رفتار کنی جنگی اینارو بذار ابا از اسیاب افتاد 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

یعنی فکر کرده مادرت خوشحاله از این قضیه؟تواست به بچت باسه عزیزم،شاید کسی داره شوهرتو پر میکنهالان شو ...

دیگه مردنمم برام مهم نیست بدترین شب زندگیم بود این بچه رو من از امام رضا خواستم ماه پیش تو حرمش حاجت دلمو داد شوهرم با کلی ذوق مشهدو گشت برا بچه لباس خرید هی قربون صدقش میرفت اما حالا ... خدا به فریاد دلم برسه که دارم دق میکنم از اینهمه اشک و غم