2777
2789

این از اون تاپیکاست که نمیتونم نظر بدم 

نه میتونی بگی سقط کن نه میتونی بگی نکن 

آخه بچه ای که پدرش دوست نداشته باشه هزار تا درد روحی پیدا میکنه 

بی تجربه یه زری نمیزنما سرم کشیده که میگم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سقط که گناهه 

ولی بچه ای که والدین نخوانش هم آینده ی خوبی نداره .طفلک از اول مهمون ناخوانده اس. کاش باردار نمی‌شدی

پنج بار بگو    منوچهر با یه بقچه پر تربچه، توی باغچه، خورد پیازچه!

سلامت باشی

🌸

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید
دوتا تاپیک قبلیمو بخون بگو

خوندم 

شوهرت الان عصبیه یه چیزی گفته این نظر منه 

بعداً خودش پشیمون میشه 

البته که شما موظف نبودی زنگ بزنی عذر خواهی کنی واسه نبودنت چون میدونستن مادر خودت مشکل براش پیش اومده 

اما توقع هم نباید داشته باشی که زن داداشت زنگ بزنه ، مادری که بچه از دست داده حوصله خودش رو هم نداره عزیزم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐