2777
2789
وا این چه حرفیه ، مگه صد سال پیشه که مردم تا پنجاه شصت سالگی بیشتر عمر نکنن🙁 الان شاخص نرمال بالای ...

بااین روغن ها هورمون ها نون ها ۶۰ رو پر کردیم باید کلاهمونو بندازیم هوا دوران قدیم کی کبد چرب داشت الان همه ی کبدها چرب و داغونه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وا این چه حرفیه ، مگه صد سال پیشه که مردم تا پنجاه شصت سالگی بیشتر عمر نکنن🙁 الان شاخص نرمال بالای ...

صد سال پیش مردم تا صد سالگی هم عمر میکردن مادرم میگفت اصلا جوون کسی نمی مرد مگر حوادث طبیعی الان چی ؟ 

نه فقط بگو از ته دل راضی هستی یا نه وقتی بیاریم چاره ای نداریم باید سازگار بشیم

میخوام چند تا از مشکلات و چالش های اختلاف سنی زیاد بین والدین و فرزند رو بگم که تجربه شخصی خودمه🙃

تحصیلی :از تغیرات سیستم آموزش و پرورش هیچ اطلاعی نداشتن و حتی نمیدونستن توی چه سنی باید برم مدرسه 😕

مرگ و تولد: چند نفر از دوستان پدر و مادرم فوت کردن و پدرم گاهی درباره بالا رفتن سنش و ناتوان شدنش صحبت می‌کرد  و من فکر میکردم به زودی والدینم منو ترک میکنن👨‍👩‍👧

پدرم:زمانی که پدرم فوت کرد توی کوچه نشستم و گریه کردم 

و بچه های هم سن و سال بهم میخندیدن که تو برای یه پیرمرد گریه میکنی مطمئنی پدرت بود یا پدر بزرگ 🖤

تفریح و شادی: زیاد انرژی خوشگذرونی و شادی رو نداشتن و 

تا حالا یه جشن یا عروسی و مسافرت خانوادگی نرفتم 🙂

سلامتی: از نظر جسمانی درگیر بیماری بودن و توانی نداشتن 

و زیاد هم به سلامتی و درمان توجهی نمیکردن 🌱

درک کردن: توی کلاه قرمزی یه عروسک بود که همه چیز رو 

برعکس میگفت دقیقا شرایط ما هم اینطوری بود و حرف های 

همدیگه رو متوجه نمی‌شدیم 😅

حضور در اجتماع: زیاد با همدیگه جایی نمیرفتیم همه میگفتن

این دختر نوه شماست؟؟وقتایی جایی میرفتیم استرس داشتم 

چون ظاهر و رفتارهاشون‌ رو با بقیه پدر و مادر ها مقایسه میکردم 👀💔

ضرافت و دخترانگی‌ : به جز برادر هام هر کسی که میومد خونه ما سنش بالا بود و ظاهر خیلی ساده ای داشت و زیاد به خودشون نمی‌رسیدن‌ و متاسفانه منم دقیقا همونطوری شدم 💅

به‌روز بودن: با تکنولوژی امروزی آشنایی نداشتن و خیلی از چیزهای نیاز بود بلد باشن رو نمیدونستن 🤳

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
خداببخشه من به همین دلایل مزخرف تو 7هفته سقط کردم دلایلی مثل اینکه فاصله سنی‌ش بابقیه زیاده ووقتی او ...

همسرمم نمی‌خواست ومخالف بود سه تا داریم قرص میخوردم که ترسوندن ممکنه معلول کنه ترسیدم درست باشه همسرمم که نمی‌خواست ترسیدم هزینه آزمایش و.. نده یااگه سالم باشه بهش کم توجهی کنه و. بقیه دلیلا 

الان چند سالشونه؟ چند سالکی ازدواج کردی چند سالگی بچه آوردی اینارو هم بگو قطعا تو ۴۰ سالگی شما بچه ن ...

۲۵ سالگی ازدواج کردم ۲۹ سالگی بچه اولم را داشتم ۳۳سالگی بچه دوم  ان شاالله همه جوان ها زیر سایه پدر و مادرشون باشند و امشب که شب قدره بهترین تقدیر ها برای همه نوشته بشه

همسرمم نمی‌خواست ومخالف بود سه تا داریم قرص میخوردم که ترسوندن ممکنه معلول کنه ترسیدم درست باشه همسر ...

عزیزم ۳ تا داری دیگه خدا حفظشون کنه بی خیال به فکر آینده ی این ۳ تا باش عذاب وجدان هم نداشته باش یکمم رو جلوگیری بیشتر کار کن سقط درد زیادی داره لامصب

۲۵ سالگی ازدواج کردم ۲۹ سالگی بچه اولم را داشتم ۳۳سالگی بچه دوم ان شاالله همه جوان ها زیر سایه پدر ...

خدا حفظشون کنه همشونو تو سن مناسب ازدواج کردی تو سن مناسب هم بچه آوردی مادرم همین طور همه شرایط شما رو ندارند

ان شاالله که همه پدر و مادراسالم باشند این رو گفتم برای کسایی که همش میگن اختلاف سنی زیاده ، بابا تو ...

منم فکر میکردم اشتباهه ولی درست ترین تصمیم بود 

دخترم خیلی خوشحاله 

هیچ مشکل بارداری نداشتم 

زایمان راحت 

و از فرزندم لذت میبرم 

اتفاقا رفتم برای سونو ان تی به دکتر مردانی گفتم اختلاف سنی بچه هام زیاده و دکتر خودش مثال زد که دقیقا از خواهرش ۱۲ سال کوچیکتره و چقدر از رابطه با خواهرش راضی بود و مشوق من شد 

اون بمن گفت دنبال تایید نباش همه چی به خودت برمیگرده 

کلا خانواده پرجمعیت با وضعیت مالی خوب عالیه تمام ثروتمندان دنیا خانواده پرجمعیت دارند 

عمرشون با عزت چشم نخوری عزیزم لازم نبود همه رو بگیا خدا سلامتی بده چشم بد دور

عزیزم به فکر سلامتیت تو این سن باش . من خودم ۴۰ سالمه و انواع بیماریها رو دارم. با زایمان دومم این بلاها سرم اومد تازه ۳۰ سالمم بود اونموقع .ریسک نکن سلامتی رو نمیتونی با هیچی بدست بیاری من خودم حاظرم بمیرم ولی فردام رو نبینم .یکم بیشتر فکر کنید