2777
2789
من زود ازدواج کردم پس چی؟بنظرم تفکر ها ،سلیقه بنا به فرهنگ ها باهم فرق داره ربطی ندارد به سن ازدواج ...

خودم ذاتا دوست ندارم چون منم یکبار به دنیا اومدم میخوام زندگی کنم والله ترجیحم اینه که به جای اینکه ۴۷ سالگی برم مدرسه دوباره مثلا تو ۵۵ سالکی نوه دار بشم با اون تجربه کنم شادی مجدد رو من نظرم اینه که به خاطر شرایط زندگیم طلاق و جدایی و داستانش نتونستم فرزند دوم رو بیارم و از این قضیه به شدت ناراضیم

من تجربه شخصی خودم بگم 

در ۲۲ سالگی از همسر دیوانه باردار شدم با هزاران درد زایمان کردم و هیچی از نوزادی دخترم نفهمیدم هیچی 

در ۲۶ سالگی طلاق گرفتم ۳۰ سالگی ازدواج کردم و در ۳۸ سالگی بچه دار شدم خیلی عالیه 

بارداری بدون مشکل 

زایمان راحت 

استرس کم 

از هر لحظه پسرم لذت میبرم 

اصلا به این جیزا نیست 

‌وضعیت مالی 

درآمد 

روحیه همسر 

خیلی مهمه 

دخترم تو آشغال دونی بدنیا آوردم پسرم نیکان اصلا قابل مقایسه نیست 

این حرفا چیه میزنید 

می افتی میمیری ولله من دخترم سیزده سالشه هیچ جا من مادر نمیدونن براش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من که الان یدونه کوچیک دارم سنم هم اواسط دهه ۲۰ هست

پشت دستمو داغ گذاشتم دوباره باردار بشم 

دعا گذاشتم اگه باز باردار بشم بچه و خودم باهم سقط بشیم

جدای از مسئله مالی و اعصاب و توان جسمی که من تو هرسه مورد تر زدم، بارداریم افتضاحه. و زایمان افتضاح تر، و بعد زایمان سوپر افتضاح 

اصن یه خاطره خیلی خیلی خیلی بد شد برام

کاش خدا شوهرمو عاقل کنه دیگه بچه نخواد

الان میگن نه جراحی میکنن جوون میشن پس مشکلی نیست نمیدونم دقیقا چه طرز فکری دارند

واقعا بچه اوردن الکی نیست مردم فک میکنن مث ماهین هروقت خواستن تخم ریزی کنن بچه وردارن ولی واقعااا خیلی شرایط میخواد

الانم زنها مث قدیم نیستن ک از۱۴تا۵۰سالگی قدرت باروری داشتن

چ سن پایین چ سن بالای بارداری خیلی میتونه ب زن اسیب بزنه هربچه خودش اسیبایی ک ب بدن زن میزنه معادل چندسال کم شدن عمره حالا شما فک کن تو این عصر ک همه۴۰ ب بعد انواع بیماریا گریبانگیرشون میشه بچه هم بیاری سلامت استخونات دندونات ستون فقراتت اعصابت و...تازه اگ بتونی ی زندگی خوب واسش فراهم کنی

ارزششو داره؟

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بیشتر ببینید
من تجربه شخصی خودم بگم در ۲۲ سالگی از همسر دیوانه باردار شدم با هزاران درد زایمان کردم و هیچی از نوز ...

عزیرم شما هم جزء شرایط خاص هستی ازدواج دوم و فرزندی از ازدواج دوم بحثش جداست کاملا خدا هم حفظشون کنه براتون

خودم ذاتا دوست ندارم چون منم یکبار به دنیا اومدم میخوام زندگی کنم والله ترجیحم اینه که به جای اینکه ...

روی شرایطتتون جداییشدنتون علت حداییتون اینها باید تصمیم بگیرید اگه میخاین لذت زندگی رو ببرید میارید یک برنامه ی خفن برای خودتون بریزید و فوکوس کنید روی خودتون تا بتونید برای فرزند اولتون هم نادر بهتری باشید اینجوری هم دستاورد خوبی داشتید

من که الان یدونه کوچیک دارم سنم هم اواسط دهه ۲۰ هستپشت دستمو داغ گذاشتم دوباره باردار بشم دعا گذاشتم ...

چقدر شرایط سختی داشتید ولی اگر دومی رو میخوای قبل از ۳۰ بیار تموم بشه بره

فارغ التحصیلی و عروسیش را نمیتونی ببینی عمرت کفاف نمیده

سلام من اختلاف سنی ام با مامانم دقیقا ۴۰ ساله ، خداروشکر مامانم هم فارغ التحصیلیم رادید هم عروسیم هم بالاسر م برای زایمان دوتا از بچه هام هم بودن و خدا عمرشون با عزت و بابرکت بکنه. این حرفا الکیه که اختلاف سنی زیاده ، اتفاقا مادر در اوج پختگی هست و بهترین مادربرای بچه اش میشه 

منم مخالفم.. صمن این‌که از تک فرزند بودم بچم بشدت نگرانم. چون الان 46سالم و بچم کلاس دوم. وقتی یکسال تا سه ساله ش بوذ تو فکر بودم واسه دومی همسرم مخالف شدید بود و خدا هم نداد البته‌.. ولی دوستمون گفت مادر پیر. ن من مادر پیر نیستم براش ظاهرم و رفتارم و توجه و رسیدگیم از مادر 20خوردی ساله بهتر.اصلا متوجه تفاوت سنی من با مادرا دیگه نشده هنوزززز خوب من بعنوان مادر سن بالا رسیدگی ظاهری ام حفظ میکنم حداقل تا نوجوانی اش.. 

سلام من اختلاف سنی ام با مامانم دقیقا ۴۰ ساله ، خداروشکر مامانم هم فارغ التحصیلیم رادید هم عروسیم هم ...

الان چند سالشونه؟ چند سالکی ازدواج کردی چند سالگی بچه آوردی اینارو هم بگو قطعا تو ۴۰ سالگی شما بچه نیاوردید میتونم حدس بزنم تو دهه ۲۰ سالگی ازدواج کردید زیر ۳۰ بچه هاتونو بدنیا اوردید حدسم اینه

خودم ذاتا دوست ندارم چون منم یکبار به دنیا اومدم میخوام زندگی کنم والله ترجیحم اینه که به جای اینکه ...

ایتم ی توافق دو طرفس

نظر همسرتون دراین باره چیه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بیشتر ببینید