خداببخشه من به همین دلایل مزخرف تو 7هفته سقط کردم دلایلی مثل اینکه فاصله سنیش بابقیه زیاده ووقتی اون 18سالش بشه مثلا همه سر خونه زندگیشون هستن واون مونده وی مادر پیر ومریض کهریادرکش نمیکنه وهمش دعوادارن یابه خاطر عذاب وجدان مجبوره تحمل کنه یا بچه هارو سر سامون دادیم وچیزی برااین طفلی نمیمونه ونه توان کارکردنی که کمکش کنیم. تا اینکه سنم بالای وممکنه مشکل دار باشه واگه معلول باشه و... ولی اشتباه کردم ولی پشیمونی فایده نداشت همیشه شرمگینم اصلا فراموشم نمیشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عمرشون با عزت چشم نخوری عزیزم لازم نبود همه رو بگیا خدا سلامتی بده چشم بد دور
ان شاالله که همه پدر و مادراسالم باشند این رو گفتم برای کسایی که همش میگن اختلاف سنی زیاده ، بابا توروخدا به فکر اینده کشور باشید بچه بیارید کشور داره پیر میشه چندسال دیگه کی میخواد این کشورو اداره کنه . کشور نیروی جوان میخواد ، به فکر اینها هم نباشید اتفاقا اونایی که بچه زیاد دارن هم حال جسمیشون بهتره هم حال روحیشون.
خودخواه نباشید اون بچه پدر و مادر جوون میخواد وقتی نوجوون بشه شما درگیر کلی مشکلات و مریضی میشید اون ...
اصلا خودخواهی نیست اختلاف سنی من با مامانم ۴۰ سال هست و اصلا هم در دوران نوجوانی مریض نبودن و خداروشکر سایشون بالاسرمه. اتفاقا ظلم در حق بچه اوله که براش خواهر برادر نیارن.
بچه اول باید یه همدم به جز پدر و مادر در خانواده داشته باشه علی الخصوص اگه بچه اول دختر باشه که حتما باید یه خواهر یا برادر براش باشه
عزیزم اولی ۱۳ سالشه دومی رو میگم تو ۴۰ خیلی دیگه دیره یه تک فرزند دیگه تازه الان دیگه تو دور و برم ه ...
اولی ۱۳ سالش باشه تو ۳۰ سالگی هم دیره چه برسه به ۴۰
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹